Yusuf Güney 'Adam Olacak Çocuğu' sunacak mı? Doğukan Manço açıkladı

Yusuf Güney 'Adam Olacak Çocuğu' sunacak mı? Doğukan Manço açıkladı

Yusuf Güney'in, Barış Manço'yla özdeşleşen 'Adam Olacak Çocuk' programını sunacağını söylemesinin ardından efsane sanatçının oğlu Doğukan Manço'dan açıklama geldi.

Şarkıcı Yusuf Güney, önceki gün lüks bir AVM’de objektiflere takıldı. 

2021 yılının kendisi için oldukça yoğun bir yıl olacağını belirten Yusuf Güney, "Yakın zamanda maksi single çalışmamız çıkacak. Sonrasında TRT çocuk kanalına bir çizgi film projemiz var" dedi.

Yusuf Güney 'Adam Olacak Çocuğu' sunacak mı? Doğukan Manço açıkladı - Resim : 1

Barış Manço’nun çocuklarla yaptığı unutulmaz programı ‘Adam Olacak Çocuk’u yeniden ekrana taşıyacağını söyleyen Güney, bir dizi projesinin yapımcılığını üstleneceğini de açıkladı.

"KİMSEYE ONAY VERMEDİK"

Sosyal medyada gündem olan bu açıklamadan sonra Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, konuyla ilgili çok yorum aldığını belirterek, Twitter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Özelde çok sordunuz. 'Adam Olacak Çocuk' programı bir nesil yetiştiren çok değerli bir öğretiydi. Yıllardır birçok sunucu ve programcı yapmaya niyetlense de hali hazırda hak sahibi olarak bu bayrağı ailecek biz yürütüyoruz. Bizim onay verdiğimiz herhangi bir dış yapım yoktur." 

Yusuf Güney 'Adam Olacak Çocuğu' sunacak mı? Doğukan Manço açıkladı - Resim : 2

ADAM OLACAK ÇOCUK NE ZAMAN YAYINLANDI?

‘Adam Olacak Çocuk’, Barış Manço’nun sunduğu 7’den 77’ye adlı programın içinde 12-15 dakika içinde yer aldı. 8 Ekim 1988-6 Aralık 1998 yılları arasında ekrana gelen programın bu bölümü hafızalara kazınmayı başardı. Manço, her hafta yaklaşık 5-6 çocuğu sahneye çıkartıp soru sordu ve şarkı söyletti. Sevilen programın bu bölümüne 1982 ile 1996 yılları arasında doğan çocuklar katılabildi. 

Çocuklar yaklaşık 2-3 dakikalık performanslarını sergilerken onlara piyano başındaki "Mine Abla" eşlik eder ve sergiledikten sonra diğer çocukların ellerindeki puanlamaya göre (tüm puanlama 10 puan) oylanır ve bölümün bitiminde hediye alırlardı

Yusuf Güney 'Adam Olacak Çocuğu' sunacak mı? Doğukan Manço açıkladı - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Barış Manço Yusuf Güney Doğukan Manço