YouTuber Reynmen'in Bülent Seyhan'a cevabı çok sert oldu

YouTuber Reynmen'in Bülent Seyhan'a cevabı çok sert oldu

Ünlü YouTuber Reynmen, müzik dünyasındaki isimlerin eleştirilerini cevaplamaya devam ediyor. Son olarak Müyap Başkanı Bülent Seyhan'ın kendisi hakkında yaptığı yorumlara Reynmen, ateş püskürdü.

Seyhan Müzik'in sahibi ve Müyap Başkanı Bülent Seyhan, son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen Reynmen için olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

"REYNMEN SEKTÖRE ZARAR VERDİ" 

Ünlü YouTuber'ın 'Ela' ve 'Derdim Olsun' şarkılarını hedef gösterip eleştiren Seyhan, "Zamanında Ajdar'a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi" dedi. Ayrıca Seyhan, YouTube'daki sahte tık tartışmaları için de "Bazı isimler YouTube'dan sahte tık satın alıyor. Sahnelerine bakıyorsun; ses yok, şov yok, seyirci yok. Müyap olarak sahte tıkları araştıracağız" şeklinde konuştu. 

REYNMEN'DEN YANIT GECİKMEDİ  

Ela şarkısıyla Türkiye rekoru kıran Reynmen lakaplı fenomen Yusuf Aktaş, Bülent Seyhan'ın sözlerine ateş püskürdü. Reynmen, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı açıklamada şunları söyledi:  

"Acaba Seyhan müzikte olsaydım, Seyhan Ağabeyimiz aynı şeyi benim için söyler miydi? Müzik yapan arkadaşlara tavsiyem, son iki parçada sizlerle satın alamayacağınız bir tecrübemi paylaşmak istiyorum. Türkiye'deki hiçbir müzik şirketi ile anlaşmayın. Çünkü hepiniz onlardan katbekat daha güçlüsünüz. Şu an benim üzerime bu kadar gelmelerinin ve sanatçılarının benim hakkımda kötü konuşturmalarının en büyük sebebi, sahibi oldukları müzik şirketlerinin beni paralarıyla satın alamayacaklarını bilmesinden kaynaklanıyor. Kedi ulaşamadığı ciğere, 'Ajdar'a haksızlık etmişiz diyor'" dedi. 

"BENİ SİZ VAR ETMEDİNİZ" 

Seyhan'ın eleştirilerine Reynmen, "Ajdar'a haksızlık ettiğini düşünen varsa fiyatı hala 500 bin euro. Çağırıp o haksızlığınızı telafi edebilirsiniz. Beni siz var etmediniz, siz de yok edemeyeceğinizi çok iyi bildiğiniz için bu kadar kuduruyorsunuz değil mi?" diyerek cevap verdi.

REYNMEN'DEN ÇOK KONUŞULACAK İDDİA 

Reynmen daha sonraki paylaşımlarında müzik şirketlerinde sanatçıların bastırıldığını söyleyerek ilginç bir iddia ortaya attı. Genç fenomen, "Var ettiğinizi sandığınız sanatçıların hepsi hayatta kalmak istediği için sizlere bir şeyler konuşmaya çekinmiş, bastırılmış tiplerken, ben onlardan hiçbiri değilim, hiçbir bağlılığım yok. Lafımı esirgemem, susuyorum ama konuşulacak bir şeyim yok değil. Konuşursam rahatsız ederim, yapmayın" dedi. 

Reynmen kendiyle ilgili eleştirilere bu kadar çok sert cevap vermesini ise ailesine laf edilmesinden dolayı kaynaklandığını söyledi: 

"Bu arada bu kadar konuşmamın tek sebebi, sadece 2 parça dinlettiğim ve izlettiğim için dolaylı yoldan en büyük değerim olan aileme kadar laf işitmiş olmam ve işin buralara kadar gelmiş olması. Bana edepsiz, terbiyesiz gibi ithamlarda bulunulması. Kişi kendinden bilir işi, ben o değilim." 

YouTuber Reynmen Reynmen eleştiri youtube