Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı!

Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı!

Efsane yarış atı 'Bold Pilot' ile o atın jokeyi Halis Karataş'ın gerçek hikayesini anlatan 'Bizim İçin Şampiyon' filmini izleyen Yonca Lodi, geçtiğimiz gün olay yaratan 'ata yumruk' görüntülerinin ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Türkiye'nin en ünlü jokeylerinden olan Halis Karataş'ın, geçtiğimiz gün İstanbul yarışlarının 7'inci koşusunda bindiği 'Arts Man' isimli ata yumruk atması tepki çekti.

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasıyla birlikte tepkilerin odağında yer alan jokey Halis Karataş, "Can havliyle verdiğim tepki kabul edilebilir değil. Bu nedenle başta Arts Man ve ilgililerinden, sonra da tüm yarışsever ve hayvanseverlerden özür diliyor, bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına söz veriyorum" açıklamasını yaptı.

Yonca Lodi'nin Halis Karataş isyanı! - Resim : 2

"USANDIM"

‘Bold Pilot’ ile jokeyi Halis Karataş’ın gerçek hikayesini anlatan ‘Bizim İçin Şampiyon’ filmini izleyen şarkıcı Yonca Lodi, Halis Karataş'a sosyal medyada tepki gösteren isimlerden biri oldu. Lodi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir film seyrediyorsun. İçin sıcacık oluyor. Orda kurulan bağı, yaşanan aşkı, filmin kahramanlarını kalbine alıyorsun. Sonra o özel yere koyduğun adam gözünün önünde bir atı yumrukluyor. Her şey altüst, herkes kalbimizi kırıyor. Tanıdık tanımadık... Usandım" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

Halis Karataş