Yoğun bakımdaki ünlü oyuncu Burak Sergen'den korkutan haber! 'Doktorlar kararsız'

koronavirüs Sadakatsiz
Yoğun bakımdaki ünlü oyuncu Burak Sergen'den korkutan haber! 'Doktorlar kararsız'

Koronavirüse yakalanan ve solunum güçlüğü çekmesi nedeniyle yoğun bakımda tedaviye alınan usta oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde başrol oynayan Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Yakalandığı koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen, yoğun bakımda tedaviye alındı. Daha sonra 11 yaşındaki oğlu Cansın Sergen'e de koronavirüs teşhisi koyulan Burak Sergen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yoğun bakımdaki ünlü oyuncu Burak Sergen'den korkutan haber! 'Doktorlar kararsız' - Resim : 1

DOKTORLAR KARARSIZ

Sözcü’den Hayati Arıgan’ın haberine göre, Koronavirüs ile savaşan oyuncu Burak Sergen'in, eski eşi Işıl Sergen'e soyadını kullanmaması için açtığı davada tanık dinlendi. Oyuncunun tanık olarak dinlenen arkadaşı duruşma sonrası "Sabah hastaneye uğradım. Burak'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Doktorlar kendisini entübe edip etmemek konusunda kararsız" dedi.

Yoğun bakımdaki ünlü oyuncu Burak Sergen'den korkutan haber! 'Doktorlar kararsız' - Resim : 2

ESKİ EŞİNE DAVA AÇMIŞTI

Burak Sergen, Işıl Sergen ile olan 19 yıllık evliliklerini üç yıl önce anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Evliliklerinin bitirmelerinin ardından, eski eşine Sergen soyadını kullanması için önce izin verdiğini belirten oyuncu, “Artık buna rızam yoktur” demişti.

60 yaşındaki oyuncu, “Aramızda husumet oluştu. Soyadımı kullanması, özel ve sosyal hayatımda soruna yol açacaktır” diyerek Aile Mahkemesi'ne başvurmuş ve dava açmıştı. Gizlilik kararı aldırılan dava bugün görüldü.

TANIK DİNLENDİ

Aile Mahkemesi'nde basına kapalı olarak görülen davada, Burak Sergen'in yakın dostu tanık sıfatıyla dinlendi. Mustafa adındaki tanık, oyuncunun neden soyadını kullanmak istemediğini mahkeme huzurunda tekrarladı. 

koronavirüs Burak Sergen Burak Sergen sağlık durumu Sadakatsiz dizisi