Yılmaz Erdoğan, Disney Plus için 'Organize İşler'i çekecek! Russell Crowe, Andy Garcia ve Cem Yılmaz da kadroda

Dizi Haberleri Magazin Haberleri
Yılmaz Erdoğan, Disney Plus için 'Organize İşler'i çekecek! Russell Crowe, Andy Garcia ve Cem Yılmaz da kadroda

Disney Plus, dizi ve sinema sektöründeki taşları yerinden oynatabilecek adımlar atmaya devam ediyor. Disney Plus, son olarak Yılmaz Erdoğan'la el sıkıştı. Anlaşmaya göre, Organize İşler'in 3 sezonluk bir dizisi Disney Plus'ta yayınlanacak. Dizide Russell Crowe, Andy Garcia ve Cem Yılmaz yer alacak.

Disney Plus, dizi ve sinema sektöründeki dengeleri değiştirecek hamlelerine hız kesmeden devam ediyor. Dizi ve film piyasasının gelişmesine büyük katkı sağlayacak olan platform, peş peşe Türkiye'nin yıldız oyuncularıyla anlaşmalar yapıyor.

Aralarında Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere’nin olduğu 15 dev isimle anlaşan platform, bir bomba anlaşmaya daha imza attı.

Yılmaz Erdoğan, Disney Plus için 'Organize İşler'i çekecek! Russell Crowe, Andy Garcia ve Cem Yılmaz da kadroda - Resim : 1

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Yılmaz Erdoğan Disney Plus’la el sıkıştı. Anlaşmanın içeriğinde 3 sezonluk “Organize İşler” dizisi ve 2 de sinema filmi var. Projeler sadece yerli değil, yabancı oyunculara da ev sahipliği yapacak.

Erdoğan’ın dizi ve filmlerindeki sürpriz isimler arasında Russell Crowe, Andy Garcia ve Cem Yılmaz da var.

Kaynak: Diğer

Yılmaz Erdoğan Organize İşler Cem Yılmaz Russell Crowe Disney Plus dizi dizi haberleri