Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere’den bomba proje!

Sadakatsiz Dizi Haberleri
Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere’den bomba proje!

Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Asya karakteriyle beğeni kazanan Cansu Dere, Disney Plus’le el sıkıştı.

Disney Plus, sektördeki taşları yerinden oynatmaya geliyor. Dizi ve film piyasasının gelişmesine büyük katkı sağlayacak olan platform, peş peşe Türkiye'nin yıldız oyuncularıyla anlaşmalar yapıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Disney Plus son olarak Cansu Dere'yle anlaştı. Sadakatsiz dizisinin sezon sonu ekranlara veda etmesiyle Dere, yeni projesini platform için çekecek.

Öte yandan Disney Plus’ın şimdiye kadar anlaşma yaptığı yıldız isim sayısı 15… Bu isimler arasında Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Kenan İmirzalıoğlu, Pınar Deniz, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi isimler var. Haziran başında yayında olması planlanan platformun sektördeki flaş hamleleri hız kesmeden devam edecek.

SADAKATSİZ’İN FİNAL TARİHİ ORTAYA ÇIKTI

Cansu Dere’nin başrollerde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin final tarihini oyuncu Caner Cindoruk açıkladı. Cindoruk, “Son düzlüğe girdik. Bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı” dedi. Böylece Sadakatsiz'in 60. bölümde final yapacağı belli oldu.

Kaynak: Diğer

Cansu Dere Sadakatsiz Sadakatsiz ne zaman bitecek