Yıllar sonra ortaya çıktı! Acun Ilıcalı, o isimle aynı filmde oynamış

Acun Ilıcalı Magazin Haberleri
Yıllar sonra ortaya çıktı! Acun Ilıcalı, o isimle aynı filmde oynamış

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yıllar önce bir filmde rol aldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Ilıcalı'nın Nurgül Yeşilçay'la birlikte rol aldığı filmin sahneleri yer aldı.

Acun Ilıcalı, medya faaliyetlerinin dışında spor alanına ilgisiyle de biliniyor. Ancak Ilıcalı'nın daha önce bir filmde rol aldığı bilinmiyordu. 

Yıllar sonra ortaya çıktı! Acun Ilıcalı, o isimle aynı filmde oynamış - Resim : 1

Ilıcalı'nın 2002 yapımı Mumya Firarda filminde oynadığı ortaya çıktı. 

Yıllar sonra ortaya çıktı! Acun Ilıcalı, o isimle aynı filmde oynamış - Resim : 2

Ilıcalı'nın Mumya Firarda filminde Nurgül Yeşilçay ile oynadığı sahne sosyal medyada gündem oldu. Ilıcalı, filmdeki performansıyla beğeni topladı. 

Yıllar sonra ortaya çıktı! Acun Ilıcalı, o isimle aynı filmde oynamış - Resim : 3

 Acun Ilıcalı, Acun Medya'yı kurduktan sonra 'Fear Factor', 'Var mısın Yok musun?', 'Survivor Türkiye', 'Yoksa Rüya mı?', 'Söyle Söyleyebilirsen', 'Yetenek Sizsiniz Türkiye', 'Yok Böyle Dans', 'O Ses Türkiye' gibi reyting rekorları kıran ve birbirinden farklı içeriklere sahip programlara imza attı.

Yıllar sonra ortaya çıktı! Acun Ilıcalı, o isimle aynı filmde oynamış - Resim : 4

"HADİSE'NİN YERİNİ DOLDURMAK KOLAY DEĞİL"

Acun Ilıcalı, dün akşam Haber Global'de yayınlanan 'Az Önce Konuştum'a konuk oldu. Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin yeni sezon jüri kadrosuna ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hadise'nin yeni sezonda O Ses Türkiye jürisinde yer almayacağını açıklayan Ilıcalı "Biliyorsunuz ki biz O Ses Türkiye'yi ikiye ayırdık. Bir de O Ses Rap var. Hadise'de orada. Hem Hadise çok başarılı oldu, hem de program çok başarılı oldu. Şimdi Hadise'yi O Ses Rap'te düşünüyoruz. Bir taraftan O Ses Türkiye için Hadise'nin yerine yeni birini düşünüyoruz. Hadise'nin yerini doldurmak kolay değil. Onun yerine birisini düşünüyoruz. Biraz kafa yormak gerekti, ama son aşamaya geldik." şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Nurgül Yeşilçay Teoman magazin haberleri O Ses Türkiye Hadise