Yıldız Tilbe: "Sanatçılar yasal olarak dokunulmaz ilan edilsin"

Magazin Haberleri
Yıldız Tilbe: "Sanatçılar yasal olarak dokunulmaz ilan edilsin"

Şarkıcı Yıldız Tilbe, meslektaşı Gülşen'in tutuklanmasına sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstererek, "Sanatçılar yasal olarak dokunulmaz ilan edilsin" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasının ardından sosyal medyada konuyla ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı. Gülşen'in meslektaşlarından sanatçıya destek açıklamaları yapılırken, bir paylaşım da Yıldız Tilbe'den geldi. Tilbe de Gülşen’in serbest bırakılmasını talep etti.

Yıldız Tilbe: "Sanatçılar yasal olarak dokunulmaz ilan edilsin" - Resim : 1

"KANUNLAR BİZİ EZMESİN, KORUSUN"

Yıldız Tilbe, Twitter'da Gülşen'in serbest bırakılması için açılan etikete destek verdi. Tilbe yaptığı açıklamada tutuklamanın doğru olmadığını belirterek sanatçıların yasal olarak dokunulmaz ilan edilmesini talep etti. Yıldız Tilbe açıklamalarında;

"Herkes ağzından çıkan hatalı söz için tutuklansa memlekette adam kalmaz. Her kurum ve okuldan sapık da çıkmış alim de. Gülşen'e gelene kadar neler var neler. Meclisin gözaltına alınması lazım mesela. Orada her şeye bütün değerlere hakaret ediyorlar, hem de yasal."

"Arkadaşlarıyla şakalaşırken kullandığı kelimeler kimseyi ilgilendirmez. Bunun üzerinden tutuklama yapmak yasal olamaz. Kanunları nereye şikayet edeceğiz? Hesabını Allah’a vereceğimiz hayatımıza yasal müdahale istemiyoruz! Kanunlar bizi ezmesin, korusun."

"Sanatçılar yasal olarak dokunulmaz ilan edilsin. Sanatçılar dünya çöplüğünün pırıltılarıdır, karanlık denizlerin yakamozlarıdır, her seferinde başka bahanelerle hayatlarına müdahale edilmesin."

"Kurumlar kutsal değildir. Durumlar kılavuz istememektedir. Haksızlık kanunlaşınca yasal olarak uygulanır. Bu daha büyük haksızlıktır. Böyle olmamalıdır. İyilik ve güzellik istiyoruz. Ceza hak etmiyoruz. Cezacı Allah'tır. İnsan ya da kanun ilah istemiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yıldız Tilbe’nin paylaşımları kısa sürede sosyal medyada büyük ses getirdi.

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri Gülşen Yıldız Tilbe