Gülşen'in tutuklanmasına Tarkan'dan tepki: "Hemen serbest bırakılmalı"

Magazin Haberleri
Gülşen'in tutuklanmasına Tarkan'dan tepki: "Hemen serbest bırakılmalı"

Ünlü şarkıcı Gülşen, 'halkı kin ve düşmanlığa' tahrik suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gülşen'in tutuklanması sonrası ise ünlü isimlerden sosyal medyadan tepkiler geldi. Gülşen'in yakın dostu Tarkan'ın sessizliği dikkat çekerken, Megastar sessizliğini sosyal medya hesabından bozdu.

Gülşen, bir konseri sırasında İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde tutuklandı. 46 yaşındaki şarkıcı, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Gülşen'in tutuklanma kararına ünlü isimler tepki gösterdi. Megastar Tarkan, alınan kararın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Tanık olduğumuz hukuksuzlukların, adalet sistemimizin ikiyüzlülüğü ve çarpıklığı karşısında her gün biraz daha hayretler içerisinde kalıyoruz.

Çocuklara cinsel istismarda bulunanları, kadın katillerini, tecavüzcüleri tutuksuz yargılayan hatta bazen hiç yargılamayıp serbest bırakanlar Gülşen'e gelince hızla harekete geçiyor. Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip doğayı katledenleri, hayvanları öldürenleri, dini kendi yobaz düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz Gülşen'i bir kalemde tutukluyor.

Gülşen'e yapılan bu haksızlık son bulmalı ve Gülşen hemen serbest bırakılmalı” sözleriyle tutuklama kararına tepki gösterdi.

Gülşen'in tutuklanmasına Tarkan'dan tepki: "Hemen serbest bırakılmalı" - Resim : 1

GÜLŞEN NE DEMİŞTİ? 

Şarkıcı Gülşen bir mekanda verdiği konser sırasında bir kişi hakkında “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

ÖZÜR DİLEDİ: "BAŞKA BİR DİL BULMALIYDIM, BULACAĞIM"

İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle tutuklanan Gülşen sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak özür diledi.

Gülşen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmayı hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayınlanmıştır.

Sözlerimin ülkemizdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm.

İnandığım özgürlüğü savunurken, eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum.

Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım; bulacağım" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Gülşen Gülşen tutuklandı Tarkan sosyal medya