Yeliz Yeşilmen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti

Magazin Haberleri Hayatını kaybetti
Yeliz Yeşilmen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır parkinson hastalığıyla mücadele eden babası Cemal Yeşilmen hayatını kaybetti. Ünlü isim sosyal medyadan acı haberi, "Allah onu cennetine aldı, dualarınızı bekliyoruz" sözleriyle duyurdu.

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır parkinson ile mücadele eden ve 1,5 aydır da yoğun bakımda tedavi gören babası Cemal Yeşilmen bugün hayatını kaybetti. Acıyla yıkılan Yeliz Yeşilmen, babasının bugün defnedileceğini söyledi."

Yeliz Yeşilmen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti - Resim : 1

"1,5 AYDIR YOĞUN BAKIMDA ACI ÇEKİYORDU"

Uzun süredir ailesinin yanından ayrılmayan ve sık sık babası için dua isteyen Yeliz Yeşilmen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu. Babasının vefat ettiğini söyleyen Yeşilmen "Biricik Cemomuzu kaybettik. Bir süre yokum. Allah onu cennetine aldı, dualarınızı bekliyoruz. Bu çok acı veriyor bana ama o da 1,5 aydır yoğun bakımda acı çekiyordu. 25 yıllık Parkinson hastası, deprem sonrası evini kaybedince daha kötü oldu" dedi. Cenaze bilgilerini de paylaşan ünlü isim "Babam bugün ikindi namazı ile Adana Kabasakal mezarlığına defnedilecek" ifadelerini kullandı.

Yeliz Yeşilmen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti - Resim : 2

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?

Kariyerine modellik yaparak başladı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sunduğu ”Çarkıfelek” isimli eğlence programıyla ekranlara çıktı.

2000 yılında İlker Aksum'un başrol oynadığı Çarli İş Başında dizisinde rol alarak oyunculuğa adım attı. Asıl şöhreti 2001'de ”Aşkım Aşkım” adlı dizide canlandırdığı Gözde karakteriyle yakaladı.

2004 yılında ”Hababam Sınıfı Merhaba” isimli sinema filminde Alev Alev adında biyoloji hocasını canlandırdı. Aynı sene ”Tat Beni” adını verdiği ilk albümünü piyasaya çıkardı.

Toplam 10 şarkıdan oluşan bu albümde Mavi Boncuk parçası büyük beğeni topladı. Ardından ”Elemtere Fiş” ve ”Fıstık Çıkı Çıkı” adlı iki stüdyo albümü daha piyasaya sürdü.

Şarkıcılık deneyimi de olup, Tat Beni (2004) adlı albüm, Yeliz Yeşilmen'in ilk stüdyo albümü olmuştur. Daha sonra Elemtere Fiş (2006) ve Fıstık Çıkı Çıkı (2009) albümlerini çıkardı.

Oynadığı dizilerde daha çok aptal sarışın tiplemeleriyle rol aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Yeliz Yeşilmen magazin haberleri hayatını kaybetti parkinson