Yasak Elma'nın yıldızı Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlilik teklifi etti

Yasak Elma
Yasak Elma'nın yıldızı Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlilik teklifi etti

Bir süredir meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile mutlu bir beraberlik sürdüren Berk Oktay, ilişkisini bir adım öteye taşıdığını sosyal medya hesabından duyurdu.

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin yıldız oyuncularından Berk Oktay, geçtiğimiz şubat ayında Merve Şarapçıoğlu ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. 38 yaşındaki Oktay, 2020'nin yaz aylarında ise daha önce aynı dizide birlikte rol aldığı Yıldız Çağrı Atiksoy'a gönlünü kaptırmıştı. 

Aşklarını gözler önünde yaşamaktan ve mutlu anları sosyal medyada yayınlamaktan çekinmeyen çiftten güzel bir haber geldi. Ünlü oyuncu Berk Oktay, sevgilisiyle el ele tutuştukları bir fotoğrafı "Beraber yaşlanalım mı dedim. Evet dedi" notuyla paylaştı.

Yasak Elma'nın yıldızı Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlilik teklifi etti - Resim : 1

"GEL DE 'EVET' DEME"

Dün akşam Berk Oktay'dan evlilik teklifi alan Atiksoy, aynı fotoğrafı paylaşarak  "Gel de 'Evet' deme... Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim" diyerek takipçilerine müjdeli haberi verdi.

Atiksoy'un parmağındaki pırlanta ise dikkat çekti.

Yasak Elma'nın yıldızı Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlilik teklifi etti - Resim : 2

AİLEYE GİRDİLER

Öte yandan geçtiğimiz Ocak ayının başında Berk Oktay, İzmir'de ailesini ziyaret ettikten sonra Atiksoy'un evine gitti. Oktay, sevgilisinin annesi Yeşim Hanım ve babası Kemal Bey'le çektirdikleri fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Atiksoy da daha önce Oktay'ın ailesiyle tanışmıştı.

Yasak Elma'nın yıldızı Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlilik teklifi etti - Resim : 3

NASIL TANIŞTILAR?

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un birlikteliği 2020’nin yaz aylarında başladı. Merve Özbey'in evindeki doğum günü kutlamasında yakınlaşan Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy'un samimi halleri kısa sürede aşka dönüştü.

Yasak Elma'nın yıldızı Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlilik teklifi etti - Resim : 4

Berk Oktay ve Atiksoy, "İlk adımı kim attı?" sorusuna ise “Karşılıklı oldu” yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma dizisi Berk Oktay Yıldız Çağrı Atiksoy sosyal medya