Merve Şarapçıoğlu ile Berk Oktay arasında 'saat' krizi

Merve Şarapçıoğlu ile Berk Oktay arasında 'saat' krizi

Oyuncu Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu'nun evliliği, geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde bitti. Magazin kulislerinde ses getiren ayrılığın ardından Şarapçıoğlu, Oktay'ın, ailesi tarafından takılan 59 bin TL'lik saatin sertifikasını bile istediğini söyledi.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun arasındaki sular bir türlü durulmadı. Takvim gazetesinin haberine göre; Şarapçıoğlu, Berk Oktay'ın boşanmadan mutfaktaki su sebilinden salondaki gazeteliğe ve kasadaki düğün takılarına kadar her şeyi aldığını açıkladı.

Merve Şarapçıoğlu ile Berk Oktay arasında 'saat' krizi - Resim : 1

Şarapçıoğlu, düğünlerinde ailesinin Berk Oktay'a lüks bir markanın saatini hediye ettiğini söyledi. Merve Şarapçıoğlu'nun iddiasına göre; Berk Oktay, bu saatin sertifikasını mahkeme yoluyla istedi.

Merve Şarapçıoğlu ile Berk Oktay arasında 'saat' krizi - Resim : 2

Söz konusu saatin fiyatının ise 59 bin TL olduğu anlaşıldı. Öte yandan Merve Şarapçıoğlu, evli oldukları dönemde Berk Oktay'ın babasının kendisini arayıp "Elektrik ve televizyon faturaları neden yüksek geliyor?" diye hesap sorduğu iddia etti.

Merve Şarapçıoğlu ile Berk Oktay arasında 'saat' krizi - Resim : 3

2 YIL 1 AY HAPİS! 

Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay'ın uygunsuz görüntülerini yayınladığı gerekçesiyle 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Merve Şarapçıoğlu Berk Oktay