Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam yıllar önceki kazayla ilgili ilk kez konuştu

Yasak Elma
Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam yıllar önceki kazayla ilgili ilk kez konuştu

Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yasak Elma'da Ender'i canlandıran Şevval Sam, 2005 yılında geçirdiği trafik kazasıyla ilgili ilk kez konuştu.

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Şevval Sam, önceki gün Cihangir'de objektiflere takıldı. 

Milliyet'ten Seçkin Vardar'ın haberine göre, Yeşil karavanına çizim yaparken görüntülenen Şevval Sam, yıllar önce aynı araçla yaptığı trafik kazasıyla ilgili konuşup, “Bunda benim suçum yoktu, olsa bedelini öderdim” dedi.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam yıllar önceki kazayla ilgili ilk kez konuştu - Resim : 1

47 yaşındaki Sam, Manisa’nın Akhisar ilçesinde 2005’te yaşanan kazada; o tarihte 79 yaşında olan Adem Genbaşı’nın kullandığı motosikletle çarpıştığını, ancak yaşlı adamın 8/8 kusurluğu olduğunu ifade etti.

Oyuncu, Kamran Usluer’den aldığı ve adını ‘Prenses’ taktığı karavanla o yıl karıştığı ölümlü kazayla ilgili, "2005'te yaşandı böyle bir hadise. Çok üzücü ama 8/8 karşı taraf kusurluydu. Hem ters yönden geliyordu hem kırmızı ışıkta geçiyordu, kaskı ve ehliyeti yoktu. Yaşlı bir amca 79 yaşında Adem Amca, bir gözü de görmüyordu" dedi.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam yıllar önceki kazayla ilgili ilk kez konuştu - Resim : 2

“Bir çocuk annesi Sam, sözlerine "Benim yapacağım bir şey yoktu, o bana çarptı. Bazı şeylerin önüne geçilmiyor. Böyle bir şeye vesile olmuş gibi oldum ama benim tabii suçum yok. Üzerinden 16 yıl geçti. Bundan başka kazam olmadı. Bunda da suçum yoktu, olsa bedelini öderdim" ifadelerini kullandı.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam yıllar önceki kazayla ilgili ilk kez konuştu - Resim : 3

Şevval Sam, yeşil karavanın tiyatrocu Kamran Usluer’den kendisine yadigar olduğunu ve yıllar önce Susurluk’ta karda kaldığını da bahsetti.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam yıllar önceki kazayla ilgili ilk kez konuştu - Resim : 4

"ONDAN KOLAY VAZGEÇMEM"

Güzel oyuncu, karavanı için; “O benim için prenses ondan kolay vazgeçmem. Kar, kış, yaz, kıyamette beni ağırladı. Daha önce de karavandı. Kamran Usluer’den bana yadigardır, rahatsızlandığında bana vermişti. Biraz da hatırasını yaşatmak için satmadı. Hiç yolda bırakmadı, yıllar önce bir kar yağışında 30 kilometre TIR kuyruğunda Susurluk’ta kalmıştık dört saat. Karavan benim için mucize gibidir” ifadelerini kullandı.

Sam, “Kendinizi kamyon şoförü gibi görüyor musunuz?” sorusu üzerine ise “Ben iyi şoför olduğumu düşünüyorum, araba kullanmak hayatta en sevdiğim şeylerden biri, manueli daha çok seviyorum. Yeni otomobiller de konforlu ama eskileri de zevkle kullanıyorum” yanıtını verdi.

Yasak Elma Şevval Sam cihangir haberleri