MasterChef Ayyüce Kamit imaj değiştirdi! Son hali gündem oldu

MasterChef Türkiye 2020
MasterChef Ayyüce Kamit imaj değiştirdi! Son hali gündem oldu

MasterChef Türkiye 2020'de mücadele eden, "Sakarya'dan İstanbul'a geldiğimde cebimde hiç para yoktu" açıklaması gündem olan Ayyüce Kamit, imaj değiştirdi. İşte, MasterChef Ayyüce'nin son hali…

'MasterChef Türkiye 2020'de gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Ayyüce Kamit, elendikten sonra yaptığı açıklama ile jüri üyelerini de gözyaşlarına boğmuştu.

MasterChef Ayyüce Kamit imaj değiştirdi! Son hali gündem oldu - Resim : 1

“CAMI OLMAYAN EVDE BİR YIL YAŞADIM”

Ayyüce, "Bu iş için çok emek verdim. Sakarya'dan tek başıma İstanbul’a geldim, camı olmayan evde bir yıl yaşadım. Her yere iş başvurusu yaptım" ifadelerini kullanmıştı.

MasterChef Ayyüce Kamit imaj değiştirdi! Son hali gündem oldu - Resim : 2

Kamit, "Hayatta istediğimi koparan bir insanım her ne kadar öyle gözükmesem de. Her şey için çok teşekkürler" diyerek, sevilen yarışmaya veda etmişti.

MasterChef Ayyüce Kamit imaj değiştirdi! Son hali gündem oldu - Resim : 3

İMAJ DEĞİŞTİRDİ; SON HALİNİ PAYLAŞTI

'MasterChef 2020' sonrası sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ayyüce Kamit, 140 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından son halini yayınladı.

MasterChef Ayyüce Kamit imaj değiştirdi! Son hali gündem oldu - Resim : 4

Saç rengini değiştiren MasterChef Kamit, takipçilerine "Siz nasıl buldunuz?" sorusunu yöneltti. Ayyüce'nin paylaşımına 16 binin üzerinde beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

MasterChef Ayyüce Kamit imaj değiştirdi! Son hali gündem oldu - Resim : 5

MASTERCHEF AYYÜCE KAMİT KİMDİR?

Lise sona kadar Sakarya’da eğitim gören Ayyüce, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Bunun akabinde, Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık eğitimi alan Ayyüce, 360 İstanbul adlı restaurantta 4 aylık stajını tamamladıktan sonra bir yıl da aktif olarak orada çalışmaya devam etmiştir.

Ardından Marmaris Grand Azur Hotel’in İtalyan Mutfağı’nda üç ay çalışan Ayyüce, İstanbul’a döndüğünde Nicole Restoran’da işe başlamış ve son olarak, 2 yıl pastanede çalışmıştır.

Ayyüce, MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer almıştır. 

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri