Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın sevgilisi tanıdık çıktı!

Yasak Elma
Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın sevgilisi tanıdık çıktı!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da Ender karakterini canlandıran Şevval Sam'ın sevgilisi merak konusu oldu. Özel hayatını basından uzak yaşamayı tercih eden Sam, 12 yıldır müzisyen Sarp Maden ile ilişki yaşıyor.

Uzun zamandır FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan Şevval Sam, geçtiğimiz günlere ayaküstü sohbet ettiği basın mensuplarına daha önce koronavirüse yakalandığını öğrendiğini söyledi. Antikor testi yaptırdığını söyleyen Sam, "Ben de Covid-19'a yakalanmış ve hastalığı atlatmışım. Hiç farkında değilim. Allah'tan kimseye bulaştırmamışım. Sürekli test yaptırıyoruz antikorum yüksek çıktı" açıklamasıyla gündeme geldi.

GÖZLERDEN UZAK AŞK YAŞIYOR

Öte yandan Şevval Sam'ın özel hayatıyla ilgili çok fazla bilinmeyen bir gerçek de ortaya çıktı. Şevval Sam, 12 yıldır müzisyen Sarp Maden ile gözlerden uzak aşk yaşıyor.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın sevgilisi tanıdık çıktı! - Resim : 1

Sevgilisiyle çok fazla görüntü vermeyen Sam, oyunculuğuyla gündeme gelmek istiyor. Sam'ın sevgilisi olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı. Sevgilisiyle sosyal medya hesabından da paylaşım yapmayan Sam, en son 2019 yılında sevgilisinin kendisine sarıldığı bir fotoğrafı paylaşmıştı.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın sevgilisi tanıdık çıktı! - Resim : 2

SARP MADEN KİMDİR?

Caz gitaristi ve besteci Sarp Maden müzisyen bir aile ile büyüdü. Müziğe rock müzikle adım attı. İlk gitarını orta okul yıllarında aldı. “Ben sadece müzik yapmak istiyorum” diyerek Boğaziçi Üniversitesi’nde okuduğu Psikoloji Bölümü’nden ayrıldı. 

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma Yasak Elma dizisi Şevval Sam Sarp Maden magazin haberleri