Yasak Elma dizisine sürpriz konuk

Yasak Elma Dizi Haberleri
Yasak Elma dizisine sürpriz konuk

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'ya ünlü oyuncu Cansel Elçin konuk oluyor.

Med Yapım'ın Fox TV için çektiği Yasak Elma dizisinin kadrosuna son olarak Handan rolüyle Şebnem Dönmez katılmış, Handan’ın beş parasız kaldıktan sonra kızı Kumru ve eski eşi Doğan’ın hayatına girmeye çalıştığı ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ünlü oyuncu Cansel Elçin 2 bölüm 'Yasak Elma'ya konuk oluyor.

Yasak Elma

CANSEL ELÇİN KİMDİR?

Aslen İzmir Tire’lidir ve Tire doğumludur. Eve Dönüş dizisinde Yusuf karakteri ile kamera karşısına geçen Cansel Elçin 1973 doğumludur. 1983 senesinden beri Paris’te yaşamını sürdüren oyuncu İlköğretim ve Ortaokul eğitim dönemini Paris’te Lycee Racine’de tamamlamıştır.

Sonrasında ise Sosyal Bilimler okumuştur. Bir süre ticaret ile uğraşmış ardından akşam kursları ile tiyatroya adım atmıştır.

Fransa’nın önde gelen tiyatro okullarından Ecole Florent’e yazılmış ve Gérard Depardieu, Sophie Marceau, Isabelle Adjani gibi isimlerin ders verdiği Ecole Florent’te Audrey Tautou’yla aynı sınıfta yer almış daha sonra New York’tan gelen ve Actor’s Studio’u kuran Lee Strasberg’in oğlu John Strasberg ile Jack Garfeinden sinema ve tiyatro dersleri almıştır. Cansel Elçin okulu derece ile tamamlamış ve Fransa’da profesyonel tiyatro hayatına başlamıştır.

 

Kaynak: Diğer

Cansel Elçin Yasak Elma Yasak Elma dizisi dizi haberleri