Yasak Elma'da Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade'den bomba paylaşım

Yasak Elma
Yasak Elma'da Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade'den bomba paylaşım

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 97. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Yasak Elma'nın son bölümünde şalgam içererek zehirlenen Şahika'nın ölüp ölmediği merak konusu oldu. Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade konuyla ilgili açıklama yaptı.

FOX TV ekranlarında dördüncü sezonuyla seyirci karşısına çıkan Yasak Elma dizisi 8 Şubat akşamı 97. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi yine nefes kesti.

Yasak Elma son bölümde Hasan Ali'nin şalgam içererek zehirlediği Şahika'nın öldüğü iddia edildi. Dizinin final sahnesinde ise Şahika şık kıyafetleri içinde Ender'in karşısına çıktı. Şahika'yı gören Ender büyük şok yaşadı.

Yasak Elma'da Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade'den bomba paylaşım - Resim : 1

"ŞAHİKA ŞALGAM İÇEREK ÖLEMEZDİ"

Şahika'nın ölmediğinin ortaya çıkmasının ardından Nesrin Cavadzade, Instagram hesabının hikayeler bölümünden açıklama yaptı. 

Nesrin Cavadzade paylaşımında, "Bu yılanı trend topic yaptığınız için teşekkür ediyorum. Ben de sizi seviyorum. Şahika şalgam içerek ölemezdi" ifadelerini kullandı. 

Yasak Elma'da Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade'den bomba paylaşım - Resim : 2

YASAK ELMA 97. BÖLÜM ÖZETİ

Çağatay, Cansu’yla yaşadıklarından sonra, Yıldız’la arasını düzeltmeye çalışır.

Yıldız olanlardan habersiz, Cansu’yla görüşmeye devam ederken; Çağatay, Cansu’yu onlardan uzaklaştırmanın yollarını arar.

Yasak Elma'da Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade'den bomba paylaşım - Resim : 3

Ender ve Şahika, Hasan Ali’den darbe yemekten usandıklarından daha hasar verici planlar yapmaya karar verirler. Ancak sonunda olan Şahika’ya olacaktır.

Yasak Elma'da Şahika öldü mü? Nesrin Cavadzade'den bomba paylaşım - Resim : 4

NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın Bakü şehrinde dünyaya gelmiştir. 1.70 boyundaki Azeri kökenli oyuncu, Bakü'den 11 yaşında ayrılmış ve annesi ile birlikte İstanbul'a yerleşmiştir. Türkçesi zayıf olan Nesrin Cavadzade, Türkiye'ye geldiğinde okula tekrardan başlamış ve Türkçe'yi kısa sürede öğrenmiştir.

Nesrin Cavadzade, lise yıllarında tiyatro kolunda yer alarak Türkmen Düğünü adlı oyunda oynadı. Lisenin ardından Marmara Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünü bitirmiştir. Üniversite yıllarının ardından oyunculuğa olan merakını sürdüren Cavadzade, 2 sene profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır.

lk ekran deneyimini başrol olarak oynadığı Yersiz Yurtsuz dizisinde alan Cavadzade, dizideki başarılı ilerleyişinin ardından Dilber'in Sekiz Günü filminde rol almıştır. Bu filmin ardından en iyi kadın oyuncu ödülünü alan güzel oyuncu, 2011 yılında ATV'de yayınlanan Al Yazmalım adlı dizide bir karaktere can vermiştir.

Bu dizinin aynı senesinde Güzel Günler Göreceğiz ve Yangın Var isimli filmlerle oyunculuk kariyerine yeni taşlar eklemiştir.

Nesrin Cavadzade Türkçe dışında İngilizce ve Rusça bilmektedir.

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma dizisi dizi haberleri Nesrin Cavadzade sosyal medya