Yasak Elma'da düğün heyecanı... Tarihini açıkladı

Yasak Elma
Yasak Elma'da düğün heyecanı... Tarihini açıkladı

Şevval Sam ve Eda Ece'nin başrolleri paylaştığı Yasak Elma dizisi 103. bölümüyle sosyal medyada gündem oldu. Dizi hayranlarının tepkisine neden olan son bölümle ilgili yapılan bir paylaşım dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Berk Oktay müjdeyi verdi.

Berk Oktay, 'Yasak Elma' dizisinin setinden çıkarken trafikte görüntülendi.

Berk Oktay, 'Yasak Elma' dizisinin setinden çıkarken trafikte görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde kendisi gibi oyuncu olan kız arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlilik teklifinde bulunan Oktay, düğün soruları karşısında, "Pandeminin bitmesini bekliyoruz" dedi.

Tartışma yaratan 103. bölümle ilgili ilginç paylaşım

FOX TV'nin bol entrikalı dizisi Yasak Elma'nın 103. bölümü sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. 

Yasak Elma’nın son bölümünde 5 yıl zaman atlaması gerçekleşmesi dizinin takipçilerinin hem tepkisine neden oldu hem de çarpıcı iddiaların ortaya atılmasına neden oldu. 

Yasak Elma'da düğün heyecanı... Tarihini açıkladı - Resim : 1

YASAK ELMA 103. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız ve Çağatay evde çıkan yangın nedeniyle dumandan zehirlendikten sonra Yıldız komaya girdi. Sevilen dizide 5 yıllık bir zaman atlaması yaşandı. Çağatay ise Cansu'yla evlenip ve Yıldız'dan olan oğluyla yaşamaya başladı.

Cansu, Yıldız'ın oğluna ise annelik yapmaya başladı.

Yasak Elma'da düğün heyecanı... Tarihini açıkladı - Resim : 2

Holding patronu Hasan Ali'nin ise seyyar kebapçılık yaparken, Şahika ise değişimiyle herkesi şaşırttı. Şahika ve Zehra'nın şarkıcılık yaptıkları ortaya çıktı.

Komadan uyanan Yıldız ise gördükleri karşısında büyük şok yaşadı.

Yıldız'ın uyandığını öğrenen Çağatay ile Cansu arasında ise büyük bir kriz yaşandı. Yıldız eski hayatını geri kazanmak için elinden geleni yapmak için çabaladı.

Final sahnesinde ise içinde Yıldız'ın bulunduğu ve Cansu'nun kullandığı otomobil uçurumdan düştü. O anda ise Yıldız ve Çağatay'ın köşkteki yangında zehirlenerek bayıldıkları an ekrana geldi. Yasak Elma'nın son bölümünde yaşananların ise Yıldız'ın rüyası olduğu iddia edildi.

Yasak Elma'da düğün heyecanı... Tarihini açıkladı - Resim : 3

"AMA KABUL EDELİM İYİ FAKE ATTIK"

Final sahnesinde ise içinde Yıldız'ın bulunduğu ve Cansu'nun kullandığı otomobil uçurumdan düştü. O anda ise Yıldız ve Çağatay'ın köşkteki yangında zehirlenerek bayıldıkları an ekrana geldi. 

Yasak Elma'nın son bölümünde yaşananların ise Yıldız'ın rüyası olduğu iddia edildi.

Dizinin resmi YouTube hesabından yapılan bir paylaşım, bu iddiaları güçlendirdi. İki milyon 600 bin abonesi bulunan resmi hesaptan yapılan paylaşımda “Nasıl fake attık ama!” ifadelerine yer verildi. 

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma dizisi yasak elma 103. bölüm izle yasak elma 103. bölümde neler oldu dizi haberleri Berk Oktay Yıldız Çağrı Atiksoy