Arka Sokaklar dizisinde bir koronavirüs vakası daha

koronavirüs Arka Sokaklar
Arka Sokaklar dizisinde bir koronavirüs vakası daha

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ünlü oyuncu Yüsra Geyik'in ardından Merve Oflaz'ın da koronavirüs testi pozitif çıktı.

Fenomen dizi Arka Sokaklar'dan art arda koronavirüs haberleri geldi. Geçtiğimiz gün dizinin Zeliş'i Yüsra Geyik'in koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. 

Arka Sokaklar dizisinde bir koronavirüs vakası daha - Resim : 1

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Bahar karakterini canlandıran Merve Oflaz'ın da korona testinin pozitif çıktığı ve apar topar tedaviye başladığı öğrenildi.

Arka Sokaklar dizisinde bir koronavirüs vakası daha - Resim : 2

MERVE OFLAZ KİMDİR?

Merve Oflaz, 23 Mayız 1988 tarihinde İstanbul, Beykoz’da dünyaya gelmiştir. 5 yaşına kadar Beykoz’da yaşayan Merve Oflaz, ilkokul ve lise hayatını Çengelköy’de geçirdi. Çengelköy lisesinde okurken okulun voleybol takımında yer alan Oflaz, 2005 yılında liseden mezun oldu. Aynı zamanda lise yıllarında tenis ve yüzme ile ilgiliydi.

Merve Oflaz, liseden sonra Oto Show ve Boat Show gibi organizasyonlar gibi birçok işte çalıştı. Daha sonrasında Dalyan Kulüp’te tenis ve yüzme antrenörlüğü yapmaya başlayan Merve Oflaz, 2008 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunu kazandı. Üniversiteye devam ederken, 2008 yılında Acun ılıcalı’nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun” adlı yarışmasına katıldı. 3 ay boyunca ekranlarda olan Merve Oflaz, yarışmadan 80 bin lira kazandı.

2010 yılında, Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve sunduğu Survivor Türkiye’ye katıldı. 2010 yılında Survivor Türkiye yarışmasının şampiyonu Merve Oflaz olmuştur.

Diksiyon eğitimi ve oyunculuk eğitimi almaya başlayan Merve Oflaz, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Ayşe Hatun karakterini canlanmıştır. Daha sonrasında “Kalbim 4 Mevsim” adlı dizide başrol olarak Aslı karakterini canlandırmıştır.

Bunlar ile birlikte birçok dizide rol alan Merve Oflaz, 2015 yılında “Survivor All Star” yarışmasına katılmıştır.

koronavirüs Yüşra Geyik kanal d dizileri Merve Oflaz merve oflaz kimdir koronavirüs haberleri