Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman sevgilisini sır gibi saklıyordu! İlk kez paylaştı

Magazin Haberleri Yalı Çapkını
Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman sevgilisini sır gibi saklıyordu! İlk kez paylaştı

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman sır gibi sakladığı sevgilisinin fotoğrafını ilk kez yayınladı. İşte Buçe Buse Kahraman'ın sevgilisi....

Yalı Çapkını’nda Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan isimlerden biri. 27 yaşındaki oyuncu sık sık paylaştığı pozlarla ilgi odağı oluyor.

Ünlü oyuncu son paylaşımında sevgilisi ile pozlarını paylaştı. Sevgilisinin yüzünü ilk kez paylaşan Kahraman’a adeta yorum ve beğeni yağdı.

Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman sevgilisini sır gibi saklıyordu! İlk kez paylaştı - Resim : 1

Buçe Buse Kahraman paylaşımına "Sen geldin benim deli köşemde durdun" notunu düştü. Güzel oyuncunun takipçileri "Enişte çok şanslı", "Çok mutlu ol", "Maşallah size" yorumlarında bulundu.

Yalı Çapkını'nın Pelin'i Buçe Buse Kahraman sevgilisini sır gibi saklıyordu! İlk kez paylaştı - Resim : 2

BUÇE BUSE KAHRAMAN KİMDİR?

Buçe Buse Kahraman 1 Nisan 1996 İzmir doğumlu. Üniversite eğitimini 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde aldı. Yer aldığı ilk proje 2017 yapımı Kötü Çocuk'tu ve filmde Cansu karakterini canlandırdı. İlk dizi projesi olarak Çarpışma dizisinde Meltem karakterine hayat verdi. 3. sezonunda Yasak Elma dizisinde Lila karakteri olarak ekranlara geldi. Buçe Buse Kahraman, Uyanış Büyük Selçuklu ve Baş Belası projelerinde de izleyici karşısına çıktı.

Dizi:

Yalı Çapkını, 2022
Ben Gri, 2022
Baş Belası, 2021
Uyanış: Büyük Selçuklu, 2021
Yasak Elma, 2019
Çarpışma, 2018

Sinema:

Kötü Çocuk, 2017

Buçe Buse Kahraman Koç burcu.

NASIL OYUNCU OLMAYA KARAR VERDİ?

Küçükken ne olmak istiyorsun dediklerinde hep oyuncu olmak istiyorum, tiyatrocu olmak istiyorum derdim. 11 yaşımda ideallerime tiyatrocu olmayı yazmıştım.

9 Eylül mezunuyum. Son yıl Çarpışma geldi. Yapabilirim gibi hissettim.

Kaynak: Haber Global TV