Yalı Çapkını dizisinde işler karışacak! Genç oyuncu kadroya dahil oldu

Yalı Çapkını Magazin Haberleri Dizi Haberleri
Yalı Çapkını dizisinde işler karışacak! Genç oyuncu kadroya dahil oldu

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerde yer aldığı Yalı Çapkını, kadrosuna katılan oyuncularıyla dikkat çekiyor. Sevilen diziye usta oyuncu Hülya Duyar’ın canlandırdığı Şefika'nın kızı Ayşen de dahil oluyor.

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’na yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, OGM Pictures imzalı dizinin kadrosuna Hülya Duyar’ın canlandırdığı Şefika’nın kızı Ayşen de katılıyor.

Ayşen’i genç oyuncu Gülen Gedikoğlu canlandıracak. Yeni bölümde senaryoya katılacağı konuşulan Ayşen’in üniversiteyi okumak için yalıya annesinin yanına geleceği öğrenildi. Ayşen’in gelişiyle beraber yalıda yeni bir hareketlilik daha yaşanacak.

Yalı Çapkını dizisinde işler karışacak! Genç oyuncu kadroya dahil oldu - Resim : 1

YALI ÇAPKINI 44. BÖLÜMDE NELER  OLDU?

Sultan’ın anlattıkları üzerine Ferit’le yüzleşen Seyran allak bullak olur. Ferit ise Seyran’a tüm gerçekleri anlatır. Suna ve Kaya’yı öpüşürken yakalayan Kazım küplere biner ve acısını ikisinden de çıkarır. Olayları eve döndüklerinde öğrenen Seyran ve Ferit, Suna ile Kaya arasında işlerin bu kadar hızlı ilerlemesine anlam veremezler. Kaya ise Suna ile evlenmek istediğini söyler. Seyran, İfakat’i suçlarken, Ferit Suna’ya kızar. Abidin’e gerçekleri kendisi anlatmak isteyen Ferit onu da alıp dışarı çıkar ve gece ummadığı eski bir tanıdıkla karşılaşır. Pelin ve Zerrin ise Şehmuz’un evine giderler ve planlarının ilk adımını uygulamaya koyarlar. Öte yandan Nükhet, Sultan’la geriden çevirdiği işleri ilerletip, İfakat’i git gide köşeye sıkıştırırken, hesaba katmadığı bir detay vardır.

Yalı Çapkını dizisinde işler karışacak! Genç oyuncu kadroya dahil oldu - Resim : 2

YALI ÇAPKINI AYŞEN, GÜLEN GEDİKOĞLU KİM, KAÇ YAŞINDA, DOĞUM TARİHİ NE?

Doğum tarihi ve yaşı hakkında detaylı bilgi bulunmayan Gülen Gedikoğlu’nun Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olduğu biliniyor.

GÜLEN GEDİKOĞLU HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Son olarak Yalı Çapkını’nda Ayşen karakterine hayat vermeye hazırlanan Gülen Gedikoğlu’nun daha önce Kuş Uçuşu dizisinin üçüncü sezonunda Hale İleri karakterini canlandırdığı biliniyor.

GÜLEN GEDİKOĞLU INSTAGRAM HESABI NE?

Sosyal medyada fazla aktif olmayan Gülen Gedikoğlu, @gulen_gedikoglu kullanıcı ismi ile Instagram'da yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV