Yağmur Sarnıç'tan eşi Emre Aşık'ın iddialarına cevap: Çaresizlikten ne yapacağınızı şaşırdınız

Yağmur Sarnıç'tan eşi Emre Aşık'ın iddialarına cevap: Çaresizlikten ne yapacağınızı şaşırdınız

Eski Milli futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Sarnıç, son günlerde hakkında çıkan haberlerle ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Yağmur Aşık'ın olaylı bir boşanma süreci geçirdiği eşi Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptığı öne sürülmüştü. Eski Milli futbolcu, geçtiğimiz gün konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Aşık, “Evliliğim kumpastı. Kumpası maalesef göremedim. Ailem ve arkadaşlarımın beni defalarca uyarmasına rağmen onları dinlemedim, hata yaptım. Hatalıyım ama ardından bu süre zarfında etrafım boşaltıldı ve yalnız bırakıldım. Bu planlı ve bilinçli bir şekilde yapıldı" dedi. 

"Yağmur Aşık sizi neden öldürmeye çalışıyor?" sorusuna ise Aşık, "Bir taşla 3-5 kuş vururum, hem çocuklarımı hem de para alırım diye düşünüyor herhalde. Başka ne olabilir ki?” şeklinde cevap verdi.

Yağmur Aşık, eşi Emre Aşık'ın bu sözlerinin ardından sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Eski Milli futbolcunun kendisine iftira attığını belirten Aşık, "Tüm dünya birleşseniz doğru tektir, sırf cinsel kimliğini ayyuka çıkartmayayım diye yapıyorsunuz bana hepsini. Ama bilenler zaten biliyor ve bilip de susanlara sesleniyorum, elinizi vicdanımıza koyun ve anlatın artık korkmayın! Ben bunu elimdeki delillerle zaten ispatladım. Beni öldürseniz de ispat artık çok geç lakin sen de gerçekten hiç utanma yok. O travestiler senden daha delikanlı ne olduğun o kadar belli ki acıyorum sana...

Siz istediğiniz kadar açıklama yapın, sizin Erdi denilen şahısla birlikte hareket ettiğiniz açık ortada. Bu yazımdan sonra Erdin’in el yazısı ile yazılmış bir belge koyuyorum buraya. İyi bakın, tüm bu kumpasları kimin yaptırdığı bellidir ki, bunlar savcılık ve hali hazırda işlem gören bütün dava dosyalarım da mevcuttur. Yapmış olduğunuz oyun ortada, Erdi denilen şerefsizle beraber olduğunuz ortada, o sizi arıyor. Emniyete kendisi ihbar ediyor ve alakası olmayan bir şahısın üzerine suç atılıyor. Komik bir kumpas ihbarı yapan Erdi denilen aciz ve şikayeti yapan Emre denilen aciz ile beraber olduğunuzu zaten kendiniz beyan ediyorsunuz. Allah işte kendi oyunlarınıza kendiniz düşüyorsunuz, Erdi denilen müptezel için kanal kanal gezip beni ve çocuğumu tecavüz edip öldürmek ile tehdit ediyor diyen de Funda’nın ta kendisiydi, hani ne oldu şimdi. Daha tecavüz etmedi mi? Yazık size çaresizlikten ne yapacağınızı şaşırdınız” dedi.

Yağmur Sarnıç'tan eşi Emre Aşık'ın iddialarına cevap: Çaresizlikten ne yapacağınızı şaşırdınız - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Emre Aşık Yağmur Aşık