Wilma Elles ekranlara mı dönüyor?

Wilma Elles ekranlara mı dönüyor?

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisi ile şöhreti yakalayan oyuncu ve model Wilma Elles, hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Wilma Elles, Nişantaşı’nda görüntülendi. Yeni bir proje için ajansıyla görüşmeye geldiğini söyleyen Elles’in, 2021 yılında ekranlara döneceği iddia edildi.

Wilma Elles, son olarak 'Arka Sokaklar' adlı dizide 18 bölüm rol almıştı. Elles'in görüşmeye gelmesi sevenlerini heyecanlandırdı.

Wilma Elles ekranlara mı dönüyor? - Resim : 1

Öte yandan Wilma Elles'in Kerem Göğüş ile birlikteliğinden olan ikizleri Melodi Evita Veronika ve Milat Aristo Kerem Nişantaşı'nda ilgi odağı oldu. Ünlü oyuncu, bir ara oğlu Milat Aristo Kerem'in ayakkabılarını bağladı.

34 yaşındaki Wilma Elles'in neşeli halleri dikkat çekti.

“ÇIPLAKLIK İÇEREN FİLMLERDE OYNAMAM”

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinin kariyeri için çok önemli olduğunu her fırsatta dile getiren Elles, "Benim için çok özel ve kariyerim açısında en doğru projelerden. Projede çalıştığım bütün arkadaşlarım birer star olarak kariyerlerine devam ediyorlar" demişti.

Wilma Elles ekranlara mı dönüyor? - Resim : 2

"Kariyerin için çıplaklık gerektiren sahnelerde oynar mısın?" sorusunu ise "Proje konusunda seçici olmaya çalışıyorum ama çıplaklık içeren filmleri düşünmüyorum. Gelen teklifleri de geri çevirdim. Bikinili projelerde yer almıyorum" yanıtını vermişti. 

WILMA ELLES KİMDİR?

Wilma Elles, 18 Ekim 1986 tarihinde Almanya’nın Köln kentinde dünyaya geldi. 

Küçük yaşlardan itibaren oyunculukla ilgilenen Wilma Elles, henüz 10 yaşındayken okulun tiyatro oyunlarında sahne alıp müzik ve dans üzerine eğitim alarak kendisini geliştirdi. Babası sık sık yurt dışında çeşitli görevlerde bulunduğu için 6 dil öğrendi.  

Yüksek öğretim eğitimini Köln Üniversitesi Siyaset Bölümü’nü birincilikle tamamladı.   

Köln Üniversitesi’nde çeşitli çalışmalara da katılan oyuncu, 2004 yılında Köln’de Theaterschule Celan Arturo Schauspielschule'den mezun oldu.  

Türk Usulü, The End, Das Weinen Dayor, Gurbette Aşk Bir Yastıkta, Ulan İstanbul, Kızıl Elma gibi pek çok yapımda da yer alan güzel oyuncu, en önemli çıkışını 2010 yılında ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ adlı dizideki Caroline karakteri ile yaşadı.   

Avrupa Kalite Ödülleri, World Consumer Ödülleri gibi organizasyonlarda çok sayıda ödüle de layık görülen başarılı oyuncu, Türkiye’yi çok sevdiği için Türk vatandaşı olmuş ve adına Türk isim olarak ‘Aslı’yı ekledi.

2014 yılında Arif Kerem Göğüş ile dünya evine giren oyuncunun bu evliliğinden Milat ve Melodi isminde bir kızı bir de oğlu oldu. Çiftin evliliği ise 2019 yılında sona erdi.

Terazi burcu özelliklerine sahip olan Wilma Elles, 1.77 metre uzunlukta ve 59 kilogram ağırlıktadır.

Kaynak: Haber Global TV

Wilma Elles magazin haberleri Öyle Bir Geçer Zaman Ki