"Kadın olmayı seviyorum" diyerek regl paylaşımı yapan ünlü yazar tartışma yarattı

"Kadın olmayı seviyorum" diyerek regl paylaşımı yapan ünlü yazar tartışma yarattı

Amerikalı yazar Leandra Medine Cohen'in, regl kanına bulaşan elbisesiyle çektirdiği pozunu sosyal medyadan paylaşması gündem yarattı. Cohen'in paylaşımı takipçilerini ikiye böldü.

Sosyal medyada yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunan Amerikalı yazar, beyaz eteğine bulaşan regl kanını paylaşıp altına "Şakasız bir şekilde, kadın olmayı seviyorum" yazdı. 

Popüler moda sitesi ‘The Man Repeller’in kurucusu yazarın bu paylaşımını bazı takipçileri hoşgörü ile karşılarken bazı takipçileri ise çok eleştirdi. Birçok kullanıcı, "Bu kadarı da olmaz", "Ayıp değil ama gerek yoktu" gibi yorumlarla paylaşımı eleştirdi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Keşke 7. sınıfta bu kadar özgüvenim olsaydı, ben bunun  yerine annemi ağlayarak çağırdım", "Harika görünüyorsun. Genelde bir top şeklinde kıvrılırım", "Erkekler regl olsaydı, kanlarıyla gurur duyarlardı. İnanıyorum" gibi yorumlarla Leandara Medine Cohen’in paylaşımını destekledi.

"Kadın olmayı seviyorum" diyerek regl paylaşımı yapan ünlü yazar tartışma yarattı - Resim : 1

SIRA DIŞI PAYLAŞIMLARI SEVİYOR!

Toplumsal konularda düşüncelerini dile getirip sıra dışı paylaşımlarla dikkat çeken yazar, daha önce de altına işediği bir fotoğrafı paylaşıp 'Çocuklarıma nasıl tuvalet eğitimi verebilirim, daha kendim bile tutamıyorum' demişti.

"Kadın olmayı seviyorum" diyerek regl paylaşımı yapan ünlü yazar tartışma yarattı - Resim : 2

LEANDRA MEDINE COHEN KİMDİR?

Amerikalı yazar Leandra Medine Cohen 20 Aralık 1988 yılında dünyaya geldi. İki yıl önce kurduğu blog ile artık moda dünyasının en etkili kişileri arasına giren blogger Leandra Medine Cohen, "The Man Rapeller" olarak tanınıyor. 

Tam bir moda tutkunu olan yazar, sosyal medya hesabından hemen hemen her gün giydiği kombinleri paylaşıyor. Annesi Türk, babası ise Amerikan olan Cohen, defilelerin aranan simaları arasında bulunuyor. 

Kaynak: Haber Global TV

regl sosyal medya magazin haberleri