Will Smith cinsel hayatı ile ilgili yaptığı itirafla herkesi şaşırttı: Hasta edecek kadar...

Magazin Haberleri
Will Smith cinsel hayatı ile ilgili yaptığı itirafla herkesi şaşırttı: Hasta edecek kadar...

Hollywood yıldızı Will Smith, yakın zamanda satışa sunulan anı kitabıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu kitabında ilk ayrılığının ardından kendisini hasta edecek kadar çok seks yaptığını açıkladı.

Dünyaca ünlü aktör Will Smith, 9 Kasım'da yayımladığı anı kitabında yazanlarla olay yaratmaya devam ediyor. Kitapta 53 yaşındaki aktör ilk sevgilisi Melanie'yle yaşadığı ilişkinin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasının ardından "bünyesine ters" birlikteliklere sürüklenmiş. Hollywood yıldızı kitapta şu ifadeleri kullanıyor:

"Çaresizce rahatlamaya ihtiyacım vardı ama kalp kırıklığı için bir hap olmadığından son çare olarak homeopatik ilaçlara ve vahşi cinsel ilişkilere başvurmuştum."

Melanie'ye 16 yaşında aşık olan Smith onun kendisini aldattığı öğrenince farklı tercihlerde bulunduğunu şöyle anlatıyor:

"Hayatımın bu noktasına kadar Melanie dışında sadece bir kadınla seks yapmıştım. Ama sonraki birkaç ayda getto sırtlanına dönüşmüştüm. O kadar çok kadınla seks yaptım ki ve bu bünyeme o kadar tersti ki orgazm olmaya karşı psikosomatik bir tepki geliştirmiştim.

Will Smith cinsel hayatı ile ilgili yaptığı itirafla herkesi şaşırttı: Hasta edecek kadar... - Resim : 1

Smith deneyimine dair şunları ekledi: Kelimenin tam anlamıyla beni tıkamıştı ve hatta ara sıra kusmama neden oluyordu."

Yakın zamanda Will'de yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme gelen Smith'in yeni filmi Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar (King Richard) 19 Kasım'da vizyona girdi.

Kaynak: Haber Global TV

Will Smith magazin magazin haberleri