Wanda Nara'dan sağlık durumuna ilişkin beklenen açıklama geldi!

Galatasaray Magazin Haberleri
Wanda Nara'dan sağlık durumuna ilişkin beklenen açıklama geldi!

Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluğun kazanılmasında önemli rol oynayan Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, yaşadığı rahatsızlığın ardından hastaneye kaldırılmış, Arjantinli bir gazeteci Nara'nın lösemiye yakalandığını iddia etmişti. Wanda Nara, bu iddiaya sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Yaşadığı rahatsızlığın ardından gittiği hastanede beyaz kan hücrelerinin oldukça düşük olduğu ortaya çıkan ve trombosit nakledilen Wanda Nara için Arjantinli gazeteci Jorge Lanata, "lösemiye yakalandı" iddiasında bulunmuştu.

Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; henüz kesin bir tanı almadığını, eve çıktığını ve testlerin süreceğini belirterek, "Bugüne dek korkularımı ve endişelerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım. Ancak ne yazık ki çocuklarım Cuma günü bir gazeteci yüzünden hastalandığımı öğrendiler... Şu an evdeyim. Doktorların talimatlarını uyguluyorum. Daha fazla test yapılmasını bekliyorum. Bu durumu gizli tutacağım, özellikle çocuklarımı korumak için. Aileme ve bana olan sevginiz için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

İşte Wanda Nara'nın açıklamasının tamamı:

"Kendime ayırdığım birkaç günün ardından karşınızdayım ve sizlere yaşananlardan bahsetmek istiyorum.

Çarşamba günü yılda bir kez yaptığım gibi rutin kontrollerimi yaptırmaya karar verdim. Bazı değerler düşük çıktı ve hastaneye yatmaya karar verdim. Perşembe günü de başka bir kliniğe giderek daha fazla test yaptırdım.

Tüm anneler gibi ben de korkularımı ve endişelerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım, özellikle hala net bir teşhis olmaması sebebiyle. Ne yazık ki Cuma günü bir gazeteci, benim dahi onayını almadığım bir hastalığım olduğunu duyurdu. Henüz testlerimin üzerinden 24 saat bile geçmemişken. Çocuklarım her zaman benden her şeyi öğrendi, bu durum da bir istisna olmayacaktı. Ama bunu elimde daha fazla ve daha doğru sonuçlarla yapmayı isterdim; ve her şeyden önce kendi belirlediğim zamanda.

Aileme ve bana olan sevginiz için teşekkür ederim. Şu an evdeyim, daha fazla test sonucu bekliyorum ve doktorların talimatlarını uyguluyorum. Bunu gizli tutacağım, özellikle çocuklarımı korumak için."

Wanda Nara sağlık durumu

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Mauro Icardi Wanda Nara Wanda Nara sağlık durumu Wanda Nara son durum Wanda Nara'nın hastalığı