Wanda Nara'nın sağlığıyla ilgili Arjantinli gazeteciden şok iddia!

Galatasaray
Wanda Nara'nın sağlığıyla ilgili Arjantinli gazeteciden şok iddia!

Galatasaray'da geçen sezon şampiyonluğun kazanılmasında önemli rol oynayan Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'da kötü haber geldi. Arjantinli gazeteci Jorge Lanata, Wanda Nara'nın lösemi olduğunu iddia etti.

Arjantinli gazeteci Jorge Lanata, Wanda Nara'nın lösemi olduğunu iddia etti.

Martin Fierro ödülünü aldıktan sonraki gün şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılan Wanda Nara'nın durumuyla ilgili belirsizlik sürerken Arjantinli gazeteci Jorge Lanata'dan üzen bir iddia geldi.

Lanata, Radio Mitre'de yaptığı açıklamada Wanda Nara'nın yakın çevresi ve doktorlara dayandırarak yaptığı açıklamada Wanda'nın lösemi olduğunu iddia etti.

Hastaneye gittikten çeşitli testler yaptıran Wanda Nara, taburcu edildi ancak 48 saat boyunca evinde gözlem altında tutulmasına karar verildi.

LÖSEMİ ŞÜPHESİ

Lanata, Los Arcos Sanatorium adlı hastanede yapılan testler sonucu Nara'da hematolojik bir hastalığa işaret eden yüksek beyaz kan hücresine rastlandığını ve damarında iltihaplanma olduğunu belirtti.

Arjantinli gazeteci, teşhisi netleştirmek için Nara'dan kemik iliği örneği alınacağını belirtirken Arjantin'deki lösemi merkezi Fundaleu ile temasa geçildiğini kaydetti.

Programının sunucusu Marina Calabro ise test sonuçlarının iki olasılığı gösterdiğini söyleyerek "Ya enfeksiyon ya da hematolojik bir sorun. Hangisi olduğunu bulmak için Icardi'nin eşinin bazı testlerden geçmesi gerekiyor" diye konuştu.

Programda Lanata, Icardi'nin Wanda'yı tedavi için İtalya'ya götürmeye düşündüğünü de söyledi.

Lanata'nın iddiaları ne Wanda Nara ne de Mauro Icardi tarafından doğrulanmadı. Nara'nın babası Andres Nara ise, Arjantin medyasına yaptığı açıklamada "Her şey iyi, bazı rutin analizler yapılıyor. Kendini kötü hissettiğini söyleyince bazı incelemeler yapıldı, nesi olduğunu öğrenmek istedi. Şu anda hastanede değil" diye konuştu.

JORGE LANATA KİMDİR?

Arjantin'de yayın yapan Pagina 12 web sitesinin kurucusu olan gazeteci Jorge Lanata, Radio Mitre'de "Filtresiz Lanata" ve El Trece'de "Periodismo para todos" programlarını yapıyor, Clarin gazetesinde köşe yazısı yazıyor.

62 yaşındaki gazeteci ülkesinde birçok ödül kazandı, çok sayıda kitap yayınladı, belgesel film çekti.

 

Kaynak: Haber Global TV

Wanda Nara Mauro Icardi Galatasaray Mauro Icardi Mauro Icardi Wanda Nara Wanda Nara Haberleri Wanda Nara sağlık durumu