Waka Waka'dan "Rolex ile Casio" takasına | 12 yıllık aşkın fotoğrafı...

Waka Waka'dan "Rolex ile Casio" takasına | 12 yıllık aşkın fotoğrafı...
Shakira eski sevgilisi Pique'ye yazdığı "göndermeli" şarkı ile günlerdir dünyanın gündeminde. Fotoğraf: Reuters

Shakira, eski sevgilisi ve çocuklarının babası Pique'ye ayrılıkları sonrası yaptığı 'göndermeli' şarkıyla gündemde. Shakira'nın 'Tanrıya inancımı kaybetmek üzereydim ki o karşıma çıktı" dediği Pique'ye öfkesi "Kaslarınla birlikte beynini de çalıştır" seviyesine çıktı. Çift, 12 yılda neler yaşadı?

Süperstar Shakira, İspanyol futbolcu sevgilisiyle 12 yıllık bir ilişki ve iki çocuk sonrası yaşadığı ayrılık hakkında sessizliğini bir bozdu, tam bozdu. Bir röportajında, Gerard Pique'ye beslediği aşkın, kaybetmek üzere olduğu dini inancını bile içinde yeniden doğurduğunu söyleyen Shakira, son şarkısında iki çocuğunun babasına kelimenin tam anlamıyla verdi veriştirdi. Uzun yıllar magazin haberlerinin en naif figürlerinden Shaira ve Pique'nin ilişkisi nelerden geçti ve şarkıcının eski sevgilisine “Azıcık da beynini geliştir” dediği noktaya nasıl geldi?

WAKA WAKA'NIN KLİP ÇEKİMLERİNDE...

2010'da Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nın resmi şarkısı Waka Waka kupanın şu zamana kadarki en sevilen şarkılarından biri. Şarkı, sadece müzik ya da Dünya Kupası camiası açısından değil, iki yıldız açısından da çok önemli çünkü Shakira-Pique çiftinin yolları Waka Waka'nın klip çekimlerinde kesişmişti. 

Waka Waka'dan "Rolex ile Casio" takasına | 12 yıllık aşkın fotoğrafı... - Resim : 1
Magazin dünyasının en gözde çiftinin ayrılıkları kadar ayrılık sonrası süreçleri de bütün dünyada gündem oluyor. Fotoğraf: Reuters

2010 Dünya Kupası'nın resmi şarkısı "Waka Waka'nın (This Time for Africa)" çekimlerinde, Pique dahil birçok futbolcu yer almıştı. Pique o yıllar Barcelona'nın savunma yıldızıydı.

Shakira nasıl tanıştıklarına ilişkin verdiği bir röportajda hikayelerini, “Futbolsever biri değildim, o nedenle Pique'nin de kim olduğunu bilmiyordum” demişti. “Klibi gördüğümde ise, 'Hmmm, (Pique'yi kastederek) 'Şu çocuk da baya tatlıymış' demiştim, sonra biri bizi tanıştırmaya karar verdi” şeklinde anlatmıştı.

Pique ise, halihazırda Shakira'ya karşı hisler besliyormuş ve açılış töreni için Güney Afrika'da olan Shakira'ya yolculuk öncesinde “Orada hava nasıl” diye sormuş. “Aptalca bir soruydu, 'Yanına bir ceket al' yazabilirdi” diyen Pique, o günleri söyle anlatıyor:

“Ancak o bana sürekli hava durumunu yazmaya başladı ve aramızdaki muhabbet benim Shakira'ya 'Seni tekrar görebilmem için bizim (İspanyol milli takımı), Dünya Kupası finaline çıkmamız lazım' dediğim noktaya kadar geldi. Çünkü Dünya Kupası finalinde sahne alacaktı.”

Mart 2011'de ise Pique'nin sosyal medyada Shakira'yla paylaştığı fotoğrafla ikili ilişkilerini resmi olarak ilan ederek, haklarındaki dedikodulara noktayı koydu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shakira'nın ilk bebeklerini duyurduğu Instagram paylaşımı

Shakira-Pique çifti, 22 Ocak 2013'te ilk bebekleri Milan'ı Barcelona'da kucaklarına aldı. 29 Ocak 2015'te ise çiftin ikinci oğulları Sasha dünyaya geldi.

Shakira daha sonra anneliğin ne kadar zor olduğunu anlattığı bir röportajında, Pique'nin de en az kendisi kadar bebekleriyle vakit geçirdiğini, çok ilgili bir baba olduğunu anlatmıştı.

Waka Waka'dan "Rolex ile Casio" takasına | 12 yıllık aşkın fotoğrafı... - Resim : 2
2014'te çekilen fotoğrafta Shakira, Pique ve büyük çocukları Milan görünüyor. Fotoğraf: Reuters

PIGUE'YE İLK ŞARKISI DEĞİL

Çift geçtiğimiz yıl Haziran ayında ayrıldıklarını duyurdu. Duyuru, Pique'nin ailesinden ayrı yaşadığına dair haberlerin medyada yankılanmasının ardından geldi.

Duyurudan birkaç ay sonra Elle'ye verdiği röportajda Shakira, Pique'yle ayrılıklarından sonraki zamanlarının "hayatının en karanlık anları" olduğunu söyledi. Röportajdan bir ay sonra yani Ekim 2022'de ayrılık acısını anlattığı Monotonia şarkısını yayımladı.

Kolombiyalı şarkıcı, 2018'de En İyi Latin Albümü ödülünü kazandığı El Dorado albümündeki Me Enamore şarkısında da nasıl tanıştıklarını ve aşklarını anlatıyordu.

35 yaşındaki futbolcu ile 45 yaşındaki süperstarın yollarını ayırmasının üzerinden bir yıl bile geçmedi. Pique'nin 23 yaşındaki Clara Chia Marti ile ilişkiye başlaması Shakira'yı oldukça öfkelendirmiş olacak ki şarkıcı son dönemin en olaylı şarkılarından birine imza attı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clara Chía ♦️ (@clarachiamartireal)'in paylaştığı bir gönderi

ÖFKESİNİ KUSTU

Arjantinli DJ ve yapımcı Bizarrap ile hazırladığı şarkıda Shakira'nın eski sevgilisine göndermeler yaptığı çok bariz. Parçadaki “Ben iki tane 22'liğe değerim”, “Ferrari ile Twingo'yu, Rolex ile Casio'yu takas ettin”, “Ben senin liginin çok dışındayım (Dengim değilsin), şimdi bu yüzden aynı kendin gibi biriylesin” gibi sözlerin eski sevgilisinin yeni ilişkisine gönderme olduğu aşikar.

Ancak süperstarın eski sevgilisine “Gym'de bu kadar çok zaman geçireceğine azıcık da beynini çalıştırması” önerisi ve “Beni kayınvalidemle komşu yaptın, kapımda basınla ve vergi borçlarıyla bıraktın” sözleri ise şarkıcının eski sevgisine duyduğu öfkenin ne kadar büyük olduğunu yansıtıyor.

Parça, geçtiğimiz cuma sabahı itibarıyla Youtube'da yaklaşık 64 milyon görüntülemeye ulaşarak, platform tarihinde 24 saatte en çok izlenen Latin şarkı klibi rekorunu kırdı.

Waka Waka'dan "Rolex ile Casio" takasına | 12 yıllık aşkın fotoğrafı... - Resim : 3
Shakira'nın evinin balkonuna koyduğu iddia edilen cadı figürünün bir fotoğrafı. Kaynak: Twitter

Öte yandan, İspanyol medyasına göre, şarkının yayımlanmasının ardından Shakira evinin balkonunda eski kayınvalidesinin görebileceği noktaya insan boyunda bir cadı figürü yerleştirdi.

Kaynaklar: The Guardian, People.com, Youtube

Kaynak: Web Özel

Shakira FC Barcelona Web Özel