DiCaprio şimdi de sevgililerinin yaşıyla gündemde | 25 yaş şakaları nereden çıktı?

Web Özel
DiCaprio şimdi de sevgililerinin yaşıyla gündemde | 25 yaş şakaları nereden çıktı?
Oscar ödüllü Leonardo DiCaprio şimdi de sevgililerinin yaşıyla gündemde. Kolaj: Haber Global

İnternet dünyası Leonardo DiCaprio ile ilgili espriler yapmayı seviyor. Geçtiğimiz yıllarda ünlü aktörün “Oscar heykelciği ile ilişkisine” dair espriler yapılırken, son dönemde şakalarda DiCaprio'nun sevgililerinin yaşına dikkat çekiliyor.

Leonardo DiCaprio genelde, Titanic, Romeo + Juliet ve The Revenant filmlerindeki başarılı performanslarıyla bilinse de model sevgilileriyle de gündeme geliyor. Fakat son günlerde internet dünyası ünlü aktörün sevgililerinin yaşlarıyla ilgili yapılan esprilerle kaynıyor.

Özellikle geçtiğimiz günlerde ayrıldığı model-oyuncu sevgilisi Camila Morrone'nin ünlü aktörün dünya çapında tanınmasını sağlayan Titanic filminin vizyona girdiği 1997 yılında dünyaya gelmesi, internet kullanıcılarının üzerinde en çok şaka yaptığı konu oldu. DiCaprio'nun aşk hayatına göz attığımızda aslında bütün sevgililerinin 25 yaşından küçük olmadığını görüyoruz ama bu durum internetteki şakaları durdurmaya yetmiyor.

DiCaprio şimdi de sevgililerinin yaşıyla gündemde | 25 yaş şakaları nereden çıktı? - Resim : 1
Los Angeles'teki duvar resminde DiCaprio'nun defalarca Oscar'a aday olmasının ardından nihayet heykelciğe kavuşmasına gönderme yapılarak, "Asla ama asla vazgeçme" yazılmış. Fotoğraf: Shutterstock

Öyle ki Reddit'te 'TrustLittleBrother' isimli kullanıcı, ünlü aktörün sevgililerinin yaş ortalamasını bile çıkardı. Kullanıcının İngiliz magazin dergilerinden edinerek yaptığı analize göre, 47 yaşındaki DiCaprio'nun 1999 ile 2022 yılları arasında aşk yaşadığı sevgililerinin yaş ortalaması 22.9.

Twitter'da yapılan bir şakada ise, DiCaprio'nun 72 yaşına geldiğinde ayrılacağı sevgilisinin bu yıl doğduğu vurgulandı.

İnternetteki bu espriler o kadar yayıldı ki Birleşik Krallık'ta ve ABD'de yayın yapan bazı basın kuruluşlarında DiCaprio'nun 25 yaşından küçük kadınlarla aşk yaşamaktan korkup korkmadığına dair analizler yayımlandı.

BU ŞAKALAR NEREDEN ÇIKIYOR?

2017'de ünlü aktörle aşk yaşamaya başlayan Camila Morrone, 25 yaşından sonra DiCaprio ile ilişkisi biten dördüncü isim.

DiCaprio'nun en genç sevgilisi ise, 1999 yılında çıktığı süper model Gisele Bündchen idi. O dönem Bündchen 18, DiCaprio ise 24 yaşındaydı. Bündchen ile yaşadığı ilişki DiCaprio'nun en az yaş farkı olan ilişkisi olarak öne çıkıyor.

DiCaprio şimdi de sevgililerinin yaşıyla gündemde | 25 yaş şakaları nereden çıktı? - Resim : 2
 DiCaprio ile 2011'de kısa bir ilişki yaşayan Blake Lively, bugün ünlü aktör Ryan Reynolds ile evli. Fotoğraf: Shutterstock

DiCaprio'nun en uzun ilişkilerinden biri ise İsrailli süper model ve 1985 doğumlu Bar Refaeli ile oldu. İkili 2005-2010 yılları arasında aşk yaşadı. DiCaprio, ünlü oyuncu Blake Lively ile de kısa bir süre ilişki yaşadı. 2011'de DiCaprio ile aşk yaşadığında Lively 23 yaşındaydı. DiCaprio ayrıca, 2012'de o dönem 22 yaşında olan Victoria's Secret modeli Erin Heatherton'la da çıktı.

SEVGİLİLERİ BÜYÜK ÇOĞUNLUKLA MODELDİ

Hollywood'un gözde bekarının geçmiş ilişkilerinde modeller ağırlıkta. DiCaprio'nun ilk sevgilisi olduğu sanılan Bridget Hall, oldukça ünlü bir model. Gucci, Ralph Lauren, Dior ve Victoria Secret gibi markaların mankenliğini yapan Hall, ilişki yaşadıkları 1994 yılında DiCaprio ile birçok etkinliğe katılmıştı.

DiCaprio, 90'lı yılların ortasında da dünyaca ünlü model Naomi Campbell ile ilişki yaşadı. İkili, aşklarının ardından bağlarını koparmayarak, ilişkilerini çok yakın arkadaşlar olarak sürdürdü.

Leonardo DiCaprio, daha sonra manken Kristen Zang ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin, Titanic filminin vizyona girmesinden ve DiCaprio'nun dünya çapında üne kavuşmasından kısa bir süre sonra ayrıldığı iddia ediliyor.

SONRA DEMİ MOORE İLE TANIŞTI

Demi Moore ile DiCaprio 1997 yılında birlikte görüntü verdiğinde Moore, eski eşi Bruce Willis ile evliliğini resmen bitirmemişti.

1997'de Helena Christensen ile Leonardo DiCaprio'nun birçok etkinliğe birlikte katılması ise aralarında aşk dedikodularının doğmasına neden oldu. Ama çift hiçbir zaman bir ilişki yaşadıklarını doğrulamadı.

DiCaprio daha sonrasında Gisele Bündchen ile uzun bir ilişki yaşadı. Çiftin ilişkisi 1999-2005 yılları arasında sürdü. Ardından Bar Refaeli ile sevgili olan DiCaprio, Rafaeli ile ayrılığından kısa bir süre sonra Victoria's Secret modeli Anne Vyalitsyna ile bir araya geldi.

Bu ilişkiden sonra da Dicaprio'nun hayatına 2011'de Gossip Girl dizisinin yıldızı Blake Lively girdi. Çift, 5 ay boyunca yaşadıkları ilişkileri sırasında İtalya, New York ve Avustralya'da pek çok kez görüntülendi. Lively ile ayrılığın ardından DiCaprio başka bir Victoria Secret mankeniyle, Erin Heatherton ile kısa süreli bir aşk yaşadı.

Bu ilişkinin ardından DiCaprio'nun hayatına 2013 yılında kısa süreliğine Brezilyalı model Kat Torres ve 2014'te Alman manken Toni Garn ve oyuncu Kelly Rohrbach girdi.

DiCaprio, 2016'da ise ünlü şarkıcı Rihanna ile birçok konserde ve etkinlikte yakın şekilde görüntülenince ikili arasında aşk iddiaları ortaya atıldı. DiCaprio aynı yıl 24 yaşındaki Danimarkalı model Nina Agdal ile yine kısa süreli bir aşk yaşadı.

Bir yıl sonra, 2017'de Camila Morrone ile sevgili olan DiCaprio, Morrone ile uzun bir ilişki yaşadı. Çiftin ilişkisinin geçtiğimiz günlerde sona erdiği duyuruldu.

Kaynak: Elle, Insider, Independent İngiltere, Us Magazine

Kaynak: Web Özel

Leonardo DiCaprio Hollywood magazin