'Var Böyle Tipler’in 100 milyonla kaçtığı iddia edildi... Son görüntüleri ortaya çıktı

Magazin Haberleri
'Var Böyle Tipler’in 100 milyonla kaçtığı iddia edildi... Son görüntüleri ortaya çıktı

Var Böyle Tipler hesabının sahibi Kıvanç Talu eşi Beril Talu ile dolandırıcılık suçlamasıyla gündemde. Yakın çevresinden 100 milyon TL toplayıp eşiyle Portekiz'e kaçtıkları iddia edilen Talu çiftinden Beril Talu'nun kaçmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

Var Böyle Tipler adlı hesapla sosyal medyada milyonluk takipçiye ulaşan ve bir dönem Çok Güzel Hareketler 2 ekibinde de oyuncu olarak yer alan Kıvanç Talu, eşi Beril Talu ile yakın çevresinden 100 milyon TL toplayıp Portekiz'e kaçtığı iddiasıyla gündeme gelmişti.

Kıvanç Talu'nun eşi Beril Talu'nun kaçmadan önce mağdurlarla konuştuğu son görüntüleri ortaya çıktı.

 

'Var Böyle Tipler’in 100 milyonla kaçtığı iddia edildi... Son görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 1

KIVANÇ TALU'NUN EŞİ BERİL TALU'NUN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Show Ana Haber'in ulaştığı görüntülerde; 16 Ekim tarihinde Beril Talu'nun gittiği güzellik merkezinde paralarını aldığı mağdur kadınlarla konuştuğu ve genç kadınlardan aldığı paraları, kağıda not aldığı, güvenlik kameralarını görünce de paniklediği görülüyor.

Talu'nun, kayıt aldığını düşündüğü laptop bilgisayarı da kapatıp yeniden açtığı görüldü.

'Var Böyle Tipler’in 100 milyonla kaçtığı iddia edildi... Son görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

KIVANÇ TALU KİMDİR?

Memur bir ailenin çocuğu olan Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara'da dünyaya geldi. "Var Böyle Tipler" adıyla çektiği kısa, komik videolarla tanındı. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2007 yılında reklam yazarı olarak çalışmaya başladı. Ardından pek çok farklı ajansta kariyerini devam ettirdi. 2016 yılında kreatif direktörlüğü görevinden ayrılıp oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında bireysel olarak çalışmaya başladı. Bunun yanı sıra 2015 yılından bu yana Var Böyle Tipler adlı Instagram sayfasını yönetiyor.

'Var Böyle Tipler’in 100 milyonla kaçtığı iddia edildi... Son görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 3

BERİL TALU KİMDİR?

Beril Talu, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İzmir Özel Türk Koleji'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Beril Talu, çeşitli reklam ajanslarında çalıştı.

Kaynak: Haber Global TV

var böyle tipler Kıvanç Talu Beril Talu dolandırıcılık magazin haberleri