Türk dizi tarihinde bir ilk! O sahne sezon finaline damga vuracak

Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu
Türk dizi tarihinde bir ilk! O sahne sezon finaline damga vuracak

TRT 1'in reyting rekorları kıran tarihi dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin son bölümünde ise seyirciye büyük bir sürpriz var. İşte detaylar...

Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun ve Ekin Koç'un başrolleri paylaştığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi adım adım sezon finaline yaklaşıyor. 

Aşkla, sırla ve mücadele ile yoğrulmuş destansı bir yolculuğunu anlatan dizinin sezon finali bölümünde Türk dizi tarihinin en uzun süren savaş sahnesi ekranlara gelecek. 

Türk dizi tarihinde bir ilk! O sahne sezon finaline damga vuracak - Resim : 1

Uyanış Büyük Selçuklu'nun sezon finaline damga vuracak olan savaş sahnesi 18 dakika sürecek. 

Türk dizi tarihinde bir ilk! O sahne sezon finaline damga vuracak - Resim : 2

UYANIŞ BÜYÜK  SELÇUKLU SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Uyanış Büyük Selçuklu, 31 Mayıs akşamı saat  20.00'de ekranlara gelecek 34. bölümüyle sezon finali yapacak. 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU SEZON FİNALİ - 34. BÖLÜM ÖN İZLEME

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 33. BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Zübeyde’nin takipleri netice vermiş ve Nizamülmülk, Sabbah ile görüşmekten gelen Tacülmülk’ü kıstırmıştı. Tacülmülk’ün ihaneti açığa çıkacak mıdır? Yoksa Tacülmülk, Nizamülmülk’ün elinden kurtulmayı başaracak mıdır?

Türk dizi tarihinde bir ilk! O sahne sezon finaline damga vuracak - Resim : 3

Mitras’ın pususunu önceden öngörüp tedbir alan Melikşah, kendisine tuzak kuran Mitras’ı alt edip onu yakalamayı başaracak mıdır? Ayrıca Mitras’ın esir ettiği Ali’yi kurtarabilecek midir?

Öte yandan Hasan Sabbah’ın kendisine haber göndermesiyle, Başulu’nun vaziyetini öğrenen Başulu’nun kardeşi Kıpçak Beyi Baturalp, Kınık Obası’na yakın bir yerde otağını kuracaktır. Başulu’nun yıllarca yaşadığı sıkıntılardan ötürü Sultan Melikşah’ı suçlayan Baturalp’ın gelişi nelere sebebiyet verecektir?

Diğer taraftan yeğenleri Tapar ile Sencer’in veliahtlık hususunda Başulu’nun çocukları oldukları için hiç hesaba katılmadığını düşünen Baturalp, Melikşah’ın veliaht olarak Berkyaruk’u seçmesi kararına nasıl bir tepki verecektir?Baturalp, Sencer’i veya Tapar’ı veliaht tayin ettirebilecek midir? Başulu’yu Kıpçak Diyarı’na götürecek midir?

Kaynak: Haber Global TV

Uyanış: Büyük Selçuklu uyanış büyük selçuklu 34. bölüm uyanış büyük selçuklu sezon finali uyanış büyük selçuklu sezon finali ne zaman TRT 1 dizileri