Sevilen dizi ekranlara ara verdi! TRT 1'den flaş açıklama

Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu
Sevilen dizi ekranlara ara verdi! TRT 1'den flaş açıklama

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'dan hayranlarını üzecek haber geldi. Sevilen yapım, sette görülen koronavirüs vakaları nedeniyle ekranlara zorunlu ara verdi.

Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun ve Sevda Erginci'nin başrolleri paylaştığı 'Uyanış: Büyük Selçuklu' dizisinin setinde koronavirüs paniği yaşandı. TRT 1'de yayınlanan dizi, koronavirüs krizi nedeniyle ekranlara zorunlu olarak ara verdi.

Sevilen dizi ekranlara ara verdi! TRT 1'den flaş açıklama - Resim : 1

TRT'den konuyla ilgili açıklama geldi. Koronavirüs vakaları nedeniyle çekimlere ara verildiğini duyuran TRT, dizinin yerine ise TV'de ilk kez 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filmi yayınlanacağını duyurdu. 

"5 GÜN SÜREYLE ARA VERİLDİ"

TRT'den yapılan çıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dizi setlerimizde yapılan rutin taramalar sonucunda Uyanış: Büyük Selçuklu dizimizin setinde Kovid-19 vakaları tespit edilmiştir. Karantinaya alınan set çalışanlarımızın sağlık durumları iyidir ve yakından takip edilmektedir.

Yaşanan süreç dizi oyuncularımız ve tüm set çalışanlarımız ile paylaşılarak dizimizin çekimlerine 5 gün süreyle ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Bu zorunlu ara nedeniyle 22 Mart 2021 Pazartesi günü Uyanış: Büyük Selçuklu'nun yeni bölümü yayınlanamayacaktır. Aynı gün ve saatte “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi (TV'de ilk kez) TRT1 ekranında olacaktır.

İzleyicilerimizin anlayış ve desteği için şimdiden teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

Sevilen dizi ekranlara ara verdi! TRT 1'den flaş açıklama - Resim : 2

Sevilen dizinin 26. yeni bölümü ise gelecek hafta yayınlanmayacak. Dizinin 26. bölümünün yayın tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Sevilen dizi ekranlara ara verdi! TRT 1'den flaş açıklama - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

TRT 1 dizileri koronavirüs Uyanış: Büyük Selçuklu