Uyanış: Büyük Selçuklu bu hafta neden yayınlanmadı? Uyanış: Büyük Selçuklu 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu
Uyanış: Büyük Selçuklu bu hafta neden yayınlanmadı? Uyanış: Büyük Selçuklu 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT 1'de her Pazartesi akşamı ekrana gelen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi 19 Nisan 2021'de yayınlanmadı. Dizinin bu hafta yayınlanmaması merak konusu oldu. Peki, Uyanış: Büyük Selçuklu 29. bölüm bu hafta neden yayınlanmadı, ne zaman yayınlanacak?

Buğra Gülsoy ve Ekin Koç'un başrollerde yer aldığı TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu, 19 Nisan 2021'de kanalın yayın akışında yer almadı. 

Her bölümü merakla beklenilen Uyanış: Büyük Selçuklu'nun 29. bölümü bu hafta neden izleyici karşısına çıkmadı? İşte yanıtı...

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU BU HAFTA NEDEN YAYINLANMADI?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yapımcılığını üstlenen Akli Film'den bu hafta fragmanı yayınlanmayan 29. bölüme ilişkin açıklama yapıldı. Koronavirüs pandemisinin hızla ilerlemesi ve artan vaka sayıları nedeniyle bu hafta seti durdurma kararı aldıklarını açıklayan Akli Film açıklamasında "Her canın kıymetini bildiğimiz için ve pandemiyle daha başarılı mücadele edebilmek için bir kez daha durmak zorunda kaldık" dedi.

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 29. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin bu hafta özel bölümü yayınlandı. Dizi hayranları yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ederken, dizinin yapımcısı Emre Konuk'tan 29. bölümle ilgili açıklama geldi.

Twitter hesabından yeni bölüm hakkında paylaşım yapan Konuk, "Kıymetli ekibimizin sağlığını dikkatle muhafaza edebilmek için değerli izleyicilerimizden bir hafta müsaade istiyoruz" dedi. 

Uyanış: Büyük Selçuklu 29. bölümün 26 Nisan akşamı saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanması bekleniyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisi haberleri Emre Konuk