Uyanış: Büyük Selçuklu 32. Bölüm İzle

Uyanış Büyük Selçuklu
Uyanış: Büyük Selçuklu 32. Bölüm İzle

TRT 1'de Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 32. bölümü yayınlandı. İşte 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 32. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Uyanış Büyük Selçuklu 32. Bölüm İzle.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin heyecanla beklenen 32. bölümü TRT 1 ekranlarında 17 Mayıs Pazartesi günü yayınlandı.

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 32. BÖLÜMDE NE OLDU?

Tacülmülk, Terken ve Sabbah’ın ayrı ayrı fakat bir amaca yönelik istekleri doğrultusunda; Şelemzar’ı kuşatmak için harekete geçen askerleri zehirlemeyi başarmıştı. Sencer ve Tapar, Şelemzar önlerine geldiklerinde orduda zehirlenen askerler savaşamayacak duruma gelmişti. Fakat yine de Sencer kahramanca bir duruş sergilemiş, Tapar ve yanlarındaki bir avuç adamla Şelemzar’a girmeyi başarmıştı.Öte yandan Melikşah, Sencer ve Tapar’ın bir avuç adamla Şelemzar içlerinde kahramanca bir mücadele verdiğini öğrenmişti. Melikşah, Sencer ve Tapar’ı içlerine düştükleri müşkül durumdan kurtaracak mıdır? Yoksa Sencer ve Tapar girdikleri savaşı kendi maharetleriyle mi kazanacaktır?

Sencer, Şelemzar’ı Sabbah ve Tekiş’in elinden kurtarmanın yanında Faysal’ı da yakalayıp Aydoğdu’nun, Ayaz’ın ve İlteber’in intikamını almayı başarabilecek midir? Tekiş’i yakalayıp hanedan içindeki kargaşaya son verebilecek midir? Selçuklu’nun en maharetli düşmanı olan Sabbah, acı akıbetine Şelemzar’da mı varacaktır?

Tüm bunların yanı sıra Terken, askerlerinin zehirlenmesine rağmen Sencer’in Şelemzar kuşatmasına devam ettiğini ve gözden düşürmeye çalıştığı melikin pes etmeye yanaşmadığını öğrenecektir. Bu öğrendikleri neticesinde yaşadığı şokla doğumu erkenden başlayacak ve oğlu Mahmud’u doğuracaktır. Veliaht olma ihtimalini düşünerek yıllardır istediği erkek evladı doğurması Terken’e nasıl bir avantaj sağlayacaktır?

Son olarak; Mahmud’un doğmasıyla yeni bir sürece giren Selçuklu Devleti’ni ne gibi tehlikeler beklemektedir?

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 31. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Melikşah, Turanşah’ı tuzağa düşürmüş ve onu taht şehrini ele geçirmeye kalkıştığında yakalamıştı. Ölümün eşiğine gelen Turanşah, Melikşah’ın gazabından kurtulmak için ele geçirip hapsettiği Sabbah ve Tekiş’i, serbest bırakılması karşılığında Melikşah’a teslim etmeyi önerecektir. Melikşah, Turanşah’ın bu önerisini kabul edip; onu bağışlayacak mıdır?

Mitras, Kuvel’e geleceğini sandığı Melikşah’a pusu kurmuş, Kuvel yolunda üzerine atılmak için beklemekteydi. Melikşah’ın herkese bir oyun oynadığını anladığında ne yapacaktır? Ayrıca Mitras, Hasan Sabbah, Faysal ve Tekiş’in Turanşah tarafından alıkonulduğunu öğrenecektir. Korunmasına çok ehemmiyet verdiği, Melikşah’ı uğraştırması hasebiyle Kuvel’in kaderinin bağlı olduğu Şelemzar şehrinin önderlerini tutsaklıktan kurtarmak için harekete geçecektir. Bu eyleminde başarıya ulaşabilecek midir? Öte yandan Mitras’a paralel olarak Sabbahların tutulduğu yeri öğrenecek olan Sencer, Sabbahları yakalayabilecek midir? Sencer, Faysal’dan İlteber’in ve Ayaz’ın intikamını almayı başarabilecek midir?

Tüm bunların yanı sıra Melikşah, bin bir desiseyle Batınilerin ele geçirdiği Şelemzar’ı yeniden topraklarına katıp; büyük hedefi Kuvel Kalesi’ni fethedip; babası Sultan Alparslan’ın işaret ettiği ilahi mefkûre için yürümeye devam edecek midir?

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 32. BÖLÜM İZLE

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 17 Mayıs günü yayınlanan 32. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 32. BÖLÜM FRAGMANI

trt dizileri dizi haberleri dizi izle trt 1 izle uyanış büyük selçuklu son bölüm izle trtizle uyanış büyük selçuklu yeni bölüm izle trt izle