Uyanış: Büyük Selçuklu 19. Bölüm İzle

Uyanış Büyük Selçuklu
Uyanış: Büyük Selçuklu 19. Bölüm İzle

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 19. bölümü yayınlandı. İşte 1 Şubat 2021 Pazartesi günü yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 19. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin heyecanla beklenen 19. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 18. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Saldırıya uğrayan Başulu’ya Melikşah’ın teşvik etmesiyle geçmiş olsun için giden Zübeyde büyük bir sürprizle karşılaşmıştı. Zira Sencer’in annesi diye gittiği Başulu, yıllar önce saraydan sürgün edilmiş Kıpçakların kızı Başulu’dan başkası değildi. Başulu’yu gördüğü ilk anda tanıyan ve sırrı öğrenecek olan Zübeyde’nin tutumu ne olacaktır? Paydaşı oluverdiği bu tehlikeli sırrı Melikşah’a açacak mıdır?

Öte yandan Zübeyde’nin saraya gelmesiyle saraydaki dengeler Terken’in aleyhine değişmiş, hem başhatunluk makamından olmuş hem de Melikşah’tan uzaklaşmak zorunda kalmıştı. Terken’i içinde bulunduğu bu zor durumdan kurtaracak olan müjde ne olacaktır?Başulu’yu ağır yaralayan, Korkut Bey’i şehit eden ve birçok masum insanın kanına giren Markus, Sencer’in intikamından nasıl kurtulacaktır?

Diğer taraftan Hasan Sabbah, peşine düşen Melikşah ve Nizamülmülk’ün gazabından kurtulmak için uçurumdan ölüme atlamıştı. Hasan Sabbah’ı pençesine düştüğü ölümden kurtaracak olan kişi kim olacaktır? Nasıl kurtaracaktır?Sencer’in Faysal’dan alıp devlet adına el koyduğu altınlar onu haçlılara götürecek midir? Bu yolla Faysal’ın bir hain olduğu ortaya çıkacak mıdır? Haçlılar, Faysal’ın elinden alınan altınlarını Selçuklu’dan hangi yolla alacaklardır?

İlteber, Turna’nın içler acısı halini görüp kızının Faysal’la evlenmesine izin vermemişti. İlteber, Turna’nın Sencer ile evlenmesine müsaade edecek midir? Turna ile Sencer’in arasına giren soğukluğun sebebi ne olacaktır?

UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU 19. BÖLÜM İZLE

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 19. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

 

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi trt dizileri dizi haberleri dizi izle