Uraz Kaygılaroğlu karar verdi! Camdaki Kız dizisinde rol alacak mı?

Dizi Haberleri
Uraz Kaygılaroğlu karar verdi! Camdaki Kız dizisinde rol alacak mı?

Sefirin Kızı'ndan ayrıldıktan sonra adı iki farklı dizi projesiyle anılan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kararını verdi.

Son dönemde yıldızı parlayan oyuncular arasında yer alan Uraz Kaygılaroğlu, Seferin Kızı dizisinden ayrıldıktan sonra iki farklı proje ile anılıyordu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın çekeceği Erşan Kuneri dizisinde rol alacağı açıklanan Kaygılaroğlu'na Camdaki Kız'dan da başrol teklifi gittiği konuşuluyordu.

Uraz Kaygılaroğlu karar verdi! Camdaki Kız dizisinde rol alacak mı? - Resim : 1

Ünlü oyuncu aynı anda iki projede birden yer almak istemediği için Camdaki Kız dizisinden gelen teklifi reddetti. 

Uraz Kaygılaroğlu karar verdi! Camdaki Kız dizisinde rol alacak mı? - Resim : 2

CAMDAKİ KIZ'IN BAŞROLÜ BELLİ OLDU

OGM Pictures imzası taşıyacak olan Camdaki Kız'ın oyuncu kadrosuna dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kırmızı Oda'da konuk oyuncu olarak rol alan ve Boncuk karakteriyle beğeni toplayan Burcu Biricik, Camdaki Kız'da başrol oyanayacak. Sevilen oyuncu dizide Nalan karakterine hayat verecek.

Dizi, Psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız romanından uyarlanacak

Camdaki Kız dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı. 

CAMDAKİ KIZ KİTABININ KONUSU

Nalan, çocukluğu ve genç kızlığında sefalet çekmeyen ve sonrasında da zengin bir aileye gelin olarak giden bir karakterdir. Ancak bunca bolluğun ve bereketin içerisinde yüzü hiçbir zaman gülmez. Çünkü ailesi tarafından sevgi görmemiştir. Kocası tarafından da aynı sevgisizliğe maruz kalır. Bunun üzerine çocuğunu da daha doğmadan kaybedince Nalan, iyice kendi içine kapanan ve her şeyden elini ayağını çeken bir karaktere dönüşür. Ta ki karşısına Hayri çıkana dek...

Nalan, hiç kimseden görmediği sevgi, ilgi ve alakayı Hayri’den görecektir. Bu esnada kocasından da boşanmıştır. Hayri ile yedi yıl boyunca süren bir ilişki yaşayacaktır. Ancak bahtsız kaderi Nalan’ın peşini burada da bırakmaz. Peki, Nalan mutlu olabilecek midir? Dahası, insanın kaderini değiştirmek elinde midir? İşte tüm bu soruların cevaplarını Nalan, yaşadığı bunalımlar nedeniyle gittiği klinikte, doktoru ile birlikte arayacak ve geçmişi ile ilgili bilinmeyen detayların da sırları böylece aralanacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

Uraz Kaygılaroğlu Camdaki Kız dizisi dizi haberleri Kanal D dizisi