Ünlü televizyoncu Seyhan Soylu, Osmanlı torunu ile evleniyor

Magazin Haberleri
Ünlü televizyoncu Seyhan Soylu, Osmanlı torunu ile evleniyor

Sisi lakaplı Seyhan Soylu, uzun süredir arkadaşı olan Osmanlı Padişahı'nın hanedan soyu olan Sultan Reşat'ın soyundan Tosun Paşa'nın 1. kuşak torunu akademisyen ve bilişimci Can Tosunbey ile evleneceğini açıkladı.

Flash TV'de yayınlanan 'Al Sana Haber' programının moderatörlüğünü üstlenen Seyhan Soylu, 39 yaşındaki akademisyen ve bilişim uzmanı Can Tosunbey Kara'nın evlilik teklifini kabul ettiğini 14 Şubat'a saatler kala duyurdu. 

Soyları Osmanlı'ya dayanan ailenin tek erkek çocuğu olan Can Tosunbey'in insani değerlerinin çok yüksek olduğunu belirten Seyhan Soylu, "Bugüne kadar 3 izdivaç yaptım. İlk eşim İran prensi Ataollah Pehlevi 'ydi. 2. Eşim Ünlü Kırımlı ailesinin en büyük oğlu Cenk Kırımlı, son eşim muhafazakar bir aile olan Rizeli Yazicilardan Fahri Yazici'ydi artık evlilik bana çok uzak, dilim yandı dedim ve büyük konuşmuş olmalıyım ki, çok uzun yıllardır arkadaşım olan Osmanlı Haneden soyundan Can Tosunbey Kara'dan bugün evlenme teklifi alınca bu bir alın yazısı dedim ve evlilik teklifini kabul ettim. Allah nasip ederse bu yaz Ciragan Saray'ı da düğünümüzü aile arasında küçük bir tören ile gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. 

Seyhan Soylu

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri Seyhan Soylu magazin magazin haberleri