Alişan ve Buse Varol gerilimine bomba iddialar! 'Ayrılma şartı olarak…'

Magazin Haberleri
Alişan ve Buse Varol gerilimine bomba iddialar! 'Ayrılma şartı olarak…'

Magazin gündeminin popüler çiftlerinden Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanacağı iddiası magazin gündeminden düşmüyor. Son günlerde ikili arasındaki gerilimin ayrı evlerde yaşamaya kadar vardığı öne sürüldü. Seyhan Soylu, ünlü çiftin evliliği hakkında bomba açıklamalarda bulundu.

Seyhan Soylu, Flash TV'de yayınlanan 'Al Sana Haber' programında, Alişan ile Buse Varol'un boşanma iddiasıyla ilgili son bilgileri paylaştı.

“BUSE VAROL 4 GÜNDÜR EVİNE GİTMİYOR”

Seyhan Soylu, "Alişan 6 gündür evine gitmiyor annesinde kalıyor” açıklamadan sonra yine bu evlilikle ilgili detaylar verdi.

Soylu; “Birincisi Alişan zaten evine gitmiyordu. İlk ben açıklamıştım bunu. Buse de 3-4 gündür evine gitmiyor. Annesinde kalıyor çocuklarla birlikte. İkincisi Buse Varol’un avukatı boşanma hazırlıklarına başladı. Sansasyonlardan uzak nasıl boşanılır diye mahkemeyle ilgili başkan aranıyor. Üçüncüsü ise Buse Varol ayrılma şartı olarak, basında yazıldığı gibi 5 milyon dolarlık ev varmış da anlaşılamamış meselesi değil.

Alişan’ın değil 5 milyonluk, 500 TL’ lik donu yok üzerinde. Neden? Alişan’ın tüm yatırımı ve mal varlığı ailesi üzerine yapılır. Buse böyle yaparak Alişan’dan bir şey alamaz. Mal paylaşımı yok çünkü Alişan’ın böyle bir serveti yok. Şu anki evi de kiradır. Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş. Gayet de makul bir talep. Suzan Hanım bu olaya el koydu ve bir süre ayrı kalmalarını istedi. Suzan Hanım varken, onlar kolay kolay ayrılamazlar. Ayrı kalacaklar ama boşanmayacaklar” dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Alişan Buse Varol magazin magazin haberleri