Ünlü sunucu Hakan Hatipoğlu, Survivor 2021'in şampiyonunu açıkladı

Survivor 2021
Ünlü sunucu Hakan Hatipoğlu, Survivor 2021'in şampiyonunu açıkladı

Fenomen yarışma programı Survivor'ın eski yarışmacılarından Survivor Panorama sunucusu Hakan Hatipoğlu, Survivor 2021 için şampiyonluk adayını açıkladı.

Survivor 2021'de hem yarışmacıları hem de seyirciyi final heyecanı sardı. TV8'de yayınlanan Survivor Panorama'da konuşan Hakan Hatipoğlu, Survivor şampiyonunun şimdiden belli olduğunu söyledi.

"BEN BUNU İLAN ETTİM"

Geçtiğimiz yıllarda defalarca Survivor'da yarışan Hakan Hatipoğlu, programda "Bu kadar net konuşuyorum, Survivor'da şampiyon yüzde 90 Poyraz olacak" dedi.

Hatipoğlu, "Benim için Survivor şampiyonu yüzde 90 Poyraz. Yüzde 90 diyorum o kadar da net konuşuyorum. Yüzde 10'u da artık İsmail ile Ayşe paylaşırlar. Ben bunu ilan ettim" dedi.

Ünlü sunucu Hakan Hatipoğlu, Survivor 2021'in şampiyonunu açıkladı - Resim : 1

SURVİVOR POYRAZ KİMDİR?

Survivor 2021 kadrosunda olan Yiğit Poyraz, arkadaşlarının kendisine soyadı ile hitap ettiği için kendisine Poyraz denildiğini açıkladı. 26 Aralık 1994 doğumlu olan yarışmacı 1.80 boyunda. Aslen İzmirli olan yarışmacı Bodrum’da büyüdüğünü aktardı.

2009 yılında Robert Kolej’ini yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşti. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümü kazandı. 1 yıl boyunca Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim aldı.

8 yaşından beri basketbol oynayan Yiğit Poyraz, 2 senedir ailesi ile birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor. Başarılı isim fitness ile ilgileniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 Hakan Hatipoğlu survivor poyraz survivor haberleri