Ünlü şef Hazer Amani ilk kez konuştu: Sıla'sız hayata çok çabuk adapte oldum!
Şef Hazer Amani, şarkıcı Sıla ile boşanması sonrası yaşadıklarını ilk kez anlattı. Amani, "Boşandıktan sonra ayrı eve çıkar çıkmaz yeni hayatıma hemen adapte oldum" dedi.
Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Sıla ile evliliğini sonlandıran Ünlü şef Hazer Amani Günaydın'dan Tuba Kalçık'a konuştu. Özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Hazer Amani'nin röportajından öne çıkan bölümler şöyle;
Eski eşinizle olan fotoğraflarınızı sosyal medyanızdan kaldırmamanız bile haber oldu...
Ne gerek var ki böyle bir şeye? Bana bunu soran çok oldu. Yaşanmışlıklar var, o yüzden silmek istemedim. Sonrasını bilemem tabii, belki silerim.
Bir daha evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Şimdilik düşünmüyorum. Ama büyük konuşmak da istemem. Çünkü ilk boşandığımda "Bir daha asla evlenmem" demiştim, kısa süre sonra evlilik kararı aldım. Bir süre bekarlığın tadını çıkaracağım.
Pişmanlığınız var mı?
Hayır, yok.
Boşanma sonrası hayatınızdaki değişime adapte olabildiniz mi?
Hayatımızı idame ettirmemiz gerekiyor. Bunun için de adapte olmak çok önemli. Ben değişen koşullara kolay adapte olan biriyim. Boşandıktan sonra yeni evime çıkar çıkmaz yeni hayatıma da adapte oldum.
Sıla'yla görüşüyor musunuz?
Hayır, görüşmüyorum. Boşandıktan sonra hiç konuşmadık.
Eski eşinizin zor döneminde yanında olmuştunuz...
İnsan olan herkes yanında olur zaten. Aksi insanlığa yakışmazdı...
"CUMHURBAŞKANLIĞI YEMEKLERİNDEKİ HARCAMALAR ELEŞTİRİLMEMELİ"
Amani, “Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen etkinliklerdeki yemek menüsü ve mutfak harcamaları zaman zaman sosyal medyada eleştiriliyor” sorusuna şöyle yanıt verdi:
"Bence eleştirilmemeli. Devlet erkanı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamalı. Protokol sonuçta. Menüdeki yemeklerle Anadolu'muzun güzel yemeklerini tanıtıyoruz. Burada tanıtmayacaksın da nerede tanıtacaksın? Yabancı misafirlerimiz geldiğinde onlara en güzel şekilde yemeklerimizi sunmak için önemli bir fırsat. Aynı anda hem kuzu eti, hem dana eti, hem tavuk eti, hem balık, hem de sebze yemeklerine menüde yer verilmesi gerekiyor. Birini koyup, diğerini koymazsan olmaz. Anadolu'nun çeşitliliğini gelen misafirlerin görmesi ve tatması, ülkemizin mutfak zenginliğini tanıtmak için çok önemli. Bu yüzden mutfak için yapılan harcamaları eleştirmenin doğru olmadığını düşünüyorum."