Ünlü oyuncu, Masumlar Apartmanı ile geri dönüyor

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri
Ünlü oyuncu, Masumlar Apartmanı ile geri dönüyor

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Fahriye Evcen'in Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna katıldığı iddia edildi.

 Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar'ın başrolleri paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi 8 Haziran Salı akşamı 37. bölümüyle sezon finali yapacak.

Sezon finaline sayılı günler kala Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonuyla ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. 

2019 yılında  oğlu Karan'ı kucağına aldıktan sonra ekranlara ara veren Fahriye Evcen'in yeni sezonda Masumlar Apartmanı dizisinde yer alacağı iddia edildi. 

Evcen'in diziye Ceylan karakteriyle giriş yapacağı konuşuluyor. 

Ünlü oyuncu, Masumlar Apartmanı ile geri dönüyor - Resim : 1

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Fahriye Evcen, 4 Haziran 1986 tarihinde Almanya'nın Solingen şehrinde dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafından Kavala göçmenidir. Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken Türkiye'den dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun olmuştur.

2005 yılında rol aldığı ve baş rollerinde, Hülya Koçyiğit, Ediz Hun ve Göksel Arsoy gibi Türk sinemasının devlerinin rol aldığı Asla Unutma adlı diziyle ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştiren Evcen, asıl büyük çıkışını ise Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı eserinden uyarlanan Yaprak Dökümü dizisindeki oynadığı Necla karakteri ile yapmıştır.

2010 yapımı Türk filmi Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak'ta, Claudia Cardinale'nin gençliğini canlandıran Fahriye Evcen, 2017 yılında Los Angeles merkezli yayın yapan BuzzNet listesinde Gigi Hadid, Adriana Lima, Angelina Jolie gibi isimlerle birlikte dünyanın en güzel 30 kadını arasında gösterildi.

29 Haziran 2017 tarihinde oyuncu ve model Burak Özçivit ile İstanbul’daki Sait Halim Paşa Yalısı’nda evlenen Fahriye Evcen'in, 2019 Nisan ayında dünyaya gelen Karan isminde bir oğlu bulunmaktadır.

Son olarak 'Ölene Kadar' adlı dizide rol alan Fahriye Evcen, 1.70 metre boyunda ve İkizler burcudur.

Masumlar Apartmanı dizi dizi haberleri Fahriye Evcen Masumlar Apartmanı sezon finali