Ünlü rapçinin yeni doğan bebeği hayatını kaybetti

Ünlü rapçinin yeni doğan bebeği hayatını kaybetti

O Ses Türkiye Rap'in jüri üyelerinden Murda lakaplı Önder Doğan'ın 13 günlük bebeği Ayla hayatını kaybetti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Murda, "Güzel kızım benim sen artık bizim koruyucu meleğimizsin" dedi.

Ezhel ile seslendirdiği Aya şarkısıyla dikkat çeken Murda, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla sevenlerini yasa boğdu. 

Ünlü rapçinin yeni doğan bebeği hayatını kaybetti - Resim : 1

Minik kızı Ayla'yı kucaklarına aldıktan çok kısa bir süre sonra hayatını kaybettiğini açıklayan Murda, 20 Nisan'da doğup, 2 Mayıs'ta hayatını kaybeden kızı için dua istedi.

"HUZUR İÇİNDE DİNLEN KIZIM"

O Ses Türkiye jüri üyesi Murda, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Nerden başlayıp ne diyeceğimi aslında bilmiyorum. Güzel kızım benim sen artık bizim koruyucu meleğimizsin. Sebebini ve anlamını bilmiyorum daha ama Allahımın demekki sana ihtiyacı vardı ve seni yanına aldı. Üzgünüm kızım. Çok üzgünüm. Kalbim ve ruhum ağlıyor her gün. Son nefesini yanımızda verdin, huzur içinde gittin ve gidişinle bendende bir parça götürdüm yanında. Benim için senden önceki hayatım vardı ve şimdi sensiz senden sonraki hayat başladı. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Hayat nasıl devam etmeli şimdi? Seni öptüm ve kokladım ama yetmedi kızım. Çok özlüyoruz seni. Şu an bundan öte kelime bulamıyorum. Her şey çok hızlı oldu ve bitti. Bildiğim tek şey sen her zaman benimlesin. Kalbimdesin. Aklımdasın. Ruhumdasın. Sen benim dünya güzeli melek kızımsın. Annesinin ve babasının elması, ablasının koruyucu meleği. Seni çok özlüyoruz ve çoktan çok seviyoruz. Huzur içinde dinlen kızım.”

Ünlü rapçinin yeni doğan bebeği hayatını kaybetti - Resim : 2

RAPÇİ MURDA KİMDİR? 

Önder Doğan, bilinen sahne adıyla Murda, 30 Ocak 1984 tarihinde Hollanda'nın Amsterdam şehrinde dünyaya gelmiştir. Anne ve babasının işleri nedeniyle çocukluğunun bir bölümünü İspanya ve Türkiye’de geçiren Murda, uzun süredir müzikle uğraşıyor.

Bizey, Kraantje Pappie ve Ronnie Flex dahil birçok ünlü isim ve Hollandalı hip-hop sanatçısı ile çalışmalar yapan Murda, Ezhel ile tanışmasının ardından müzik çalışmaları için rotasını Türkiye'ye çevirmiştir. 2008 yılında ilk EP'sini hazırladı.

2015'te çıkardığı parçaları daha sonra bir albümde birleştiren Murda son olarak “Nereye Kadar” isimli parçasını müzikseverlerle buluşturdu.

Ezhel ile birlikte seslendirdikleri video paylaşım sitesi Youtube'da yayınlanan Aya isimli şarkısı 107 milyonun üzerinde izlenmiştir.

Şu sıralar Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap'te jüri üyeliği yapıyor. 

Ünlü rapçinin yeni doğan bebeği hayatını kaybetti - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

O Ses Türkiye Rap rapçi Murda Önder Doğan