Ünlü popçu kademeli normalleşme kararlarına isyan etti: Nasıl geçineceğiz!

Deha Bilimlier, kabine toplantısı sonrası alınan kademeli normalleşme kararlarına tepki gösterdi. Ünlü popçu, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoda, "1.5 yıldan beri para kazanmayan insanlar ne yapacaklar" diyerek isyan etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam yaptığı açıklamada kademeli normalleşmenin detaylarını anlattı. Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler açılırken, müzik ve eğlence sektörünün yasaklarının devam etmesine ünlü isimlerden tepki geldi.

Gece hayatının ünlü isimlerinden popçu Deha Bilimlier, Instagram hesabından yayınladığı videoda, "Anlamadığım bir konu var. Bu virüs 22.00’ye kadar yok, ortada herkes geziyor. 22.00’den sonra mı çıkıyor piyasaya? Amaç nedir? Müziği, sanatı, eğlenceyi mi bitirmek… Bir yetkili istiyorum, müzisyenler, gece hayatında çalışan insanlar ve işletme sahipleri ne yapacaklar? 1.5 yıldan beri para kazanmayan insanlar ne yapacaklar? Evlerini nasıl geçindirecekler? Bize birisi bunu söylesin!" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

deha bilimlier sosyal medya magazin haberleri