Ünlülerden kademeli normalleşme kararlarına tepki

Ünlülerden kademeli normalleşme kararlarına tepki

Ünlü isimler, kabine toplantısı sonrası alınan kademeli normalleşme kararlarına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından koronavirüs salgınına karşı alınan yeni kararları açıkladı. Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler açılırken, müzik ve eğlence sektörünün yasaklarının devam etmesine ünlü isimlerden tepki geldi.

Sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan ünlü isimler, “Müzik ve eğlence sektörü yine açlığa mahkum" diyerek tepki gösterdi. İşte o paylaşımlardan bazıları...

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

GÜLBEN ERGEN

DEFNE SAMYELİ

FETTAH CAN

DEMET AKALIN

GÜLŞEN

Koca bir sektör (ki artık yerle bir) o sektöre hizmet eden binlerce insanın adaletsizce kaderine terkedilmesini, bir yılı aşkın bir süredir bunun böyle devam etmesini, kendimi geçtim hiçbir müzisyen arkadaşım ve ekiplerde çok zor şartlarda çalışan arkadaşlarım adına kabul etmiyorum gerçekten yeter artık.

Şu kısacık yazın bir ayı, üstelik diğer her şey serbestken yine acı bekleyişle geçecek öyle mi? gelecek 2 ayda da ne olacağı meçhul. Müzik, tiyatro ve tüm eğlence sektörü adına bu konuyu tekrar ele almanızı diliyorum. El insaf.  

Ünlülerden kademeli normalleşme kararlarına tepki - Resim : 1

DERYA ULUĞ

BENGÜ

Neden müziğin adı geçmiyor? Neden işsiz kalan binlerce müzisyenin, sahne için çalışanların ve 1,5 senedir yaprağı kıpırdamayan sektörün haklı serzenişini kimse duymuyor? 

Ünlülerden kademeli normalleşme kararlarına tepki - Resim : 2

GÖKHAN ÖZOĞUZ

Kaynak: Haber Global TV

kademeli normalleşme cumhurbaşkanı erdoğan kabine toplantısı Demet Akalın Gülşen Ece Seçkin gülben ergen Armağan Çağlayan Deha Bilimler Fettah Can Hande Yener Defne Samyeli Derya Uluğ Bengü Işın Karaca