Ünlü oyuncuya korkunç suikast! Oğlunu beklerken kurşunların hedefi oldu

Magazin Haberleri 2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Ünlü oyuncuya korkunç suikast! Oğlunu beklerken kurşunların hedefi oldu

Meksikalı aktris Tania Mendoza, kan donduran bir cinayete kurban gitti. 'La Reyna del Sur' olarak da bilinen Mendoza, kurşunlara hedef olduğunda bir futbol akademisinin kapısında 11 yaşındaki oğlunu bekliyordu.

Ünlü aktris Tania Mendoza, 14 Aralık Salı günü öğleden sonra yerel saatle 18.30 sularında vurularak öldürüldü.

Ünlü oyuncuya korkunç suikast! Oğlunu beklerken kurşunların hedefi oldu - Resim : 1

Morelos eyaletindeki Cuernavaca şehrinde yaşayan 42 yaşındaki Mendoza, kurşunlara hedef olduğunda bir futbol akademisinin kapısında oğlunu bekliyordu.

Ünlü oyuncuya korkunç suikast! Oğlunu beklerken kurşunların hedefi oldu - Resim : 2

La Mera Reyna del Sur filmiyle tanınan aktris, 11 yaşındaki oğlunu beklerken yanına aniden bir motosiklet yaklaştı ve saniyeler içinde arka arkaya silah sesleri duyuldu.

Yerel medya, spor tesisinin önünde çocuklarını bekleyen diğer ailelerin de olduğunu ve birçok kurşun isabet eden Tania Mendoza'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini yazdı.

Saldırganlar olay yerinden motosikletleriyle hızla uzaklaştı, polis operasyon başlatırken şimdiye kadar gözaltına alınan kimse yok. Meksika Başsavcılığı, soruşturmaya ilişkin detay vermedi.

Ünlü oyuncuya korkunç suikast! Oğlunu beklerken kurşunların hedefi oldu - Resim : 3

2005'te vizyona giren La Mera Reyna del Sur'la şöhret olan Tania Mendoza, 2010 yılında ise kocası ve altı aylık oğluyla kaçırılmıştı. Bir güvenli eve götürülen Mendoza ve eşi dövülmüştü.

Kaynak: Diğer

magazin magazin haberleri