Salih Bademci, gözyaşlarını tutamadı! O anlar gündem oldu

Magazin Haberleri

Bu yıl İlk ve Son, Yalancı ve Kulüp dizileriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Salih Bademci, GQ Men Of The Year 2021’de 'Yılın Oyuncusu' ödülünü kazandı. Ünlü oyuncu sahnede gözyaşlarını tutamadı. O anlar geceye damga vurdu.

Son zamanlarda rol aldığı dizilerle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Salih Bademci, GQ Men Of The Year 2021'de 'Yılın Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

Salih Bademci, gözyaşlarını tutamadı! O anlar gündem oldu - Resim : 1

Ödülü aldıktan sonra bir konuşma yapan Bademci, aynı zamanda oyuncu olan eşi İmer Özgün’e teşekkür etti. Sahnede duygusal anlar yaşayan Bademci, gözyaşlarına hakim olamadı.

Salih Bademci, gözyaşlarını tutamadı! O anlar gündem oldu - Resim : 2

"SENİN OYUNCULUĞUN KARŞISINDA SELAM DURSUN"

Ödülün açıklanmasının ardından birçok ünlü oyuncu da Bademci’ye destek verdi. Yalancı dizisindeki rol arkadaşı Burçin Terzioğlu da Bademci'yi sosyal medyadan tebrik etti. Terzioğlu paylaşımında "Tüm ödüller senin oyunculuğun karşısında selam dursun. Canım arkadaşım. Gurur duyuyorum seninle. Şahane oyuncu, güzel insan, sen çok yaşa" ifadelerini kullandı.

SON DÖNEMDE ÜÇ DİZİDE BİRDEN ROL ALDI!

Blu TV'deki İlk ve Son'un ardından Show TV'deki Yalancı dizisinde de başrol oynayan Salih Bademci, her iki yapımdaki başarısıyla adından söz ettirmişti.

Salih Bademci, gözyaşlarını tutamadı! O anlar gündem oldu - Resim : 3

Başarılı oyuncu, son olarak Netflix'te yayınlanan Kulüp dizisindeki Selim Songür rolüyle de sevenlerinden tam not aldı.

Kaynak: Haber Global TV

GQ Men Of The Year 2021 Salih Bademci Yalancı dizisi Netflix İlk ve Son Blu TV show tv dizileri