Ünlü oyuncudan Marilyn Manson'a şok suçlama: Beni yıllarca taciz etti

Ünlü oyuncudan Marilyn Manson'a şok suçlama: Beni yıllarca taciz etti

Amerikalı oyuncu Evan Rachel Wood, bir dönem aşk yaşadığı şarkıcı Marilyn Manson tarafından yıllarca cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.

Oyuncu ve şarkıcı Evan Rachel Wood, 2006 yılında henüz 19 yaşındayken aşk yaşamaya başladığı ve bir yıl sonra ayrıldığı Marilyn Manson'ın kendisini yıllarca taciz ettiğini açıkladı.

Ünlü oyuncudan Marilyn Manson'a şok suçlama: Beni yıllarca taciz etti - Resim : 1

“ARTIK SESSİZ KALMAYACAĞIM”

33 yaşında olan ve Jamie Bell ile mutlu bir evlilik sürdüren Wood, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Tacizcimin adı, dünyaca Marilyn Manson olarak da bilinen Brian Warner. Gençken beni kandırmaya başladı ve yıllarca beni korkunç bir şekilde taciz etti. Beynim yıkandı ve teslimiyet için manipüle edildim. Misilleme, iftira veya şantaj korkusuyla yaşamayı bıraktım. Daha fazla insanın hayatını mahvetmesini engellemek için bu tehlikeli adamı ifşa etmek ve ona olanak sağlayan birçok endüstriye seslenmek için buradayım. Artık sessiz kalmayacak birçok kurbanın yanındayım.”

Ünlü oyuncudan Marilyn Manson'a şok suçlama: Beni yıllarca taciz etti - Resim : 2

Vanity Fair'in aktardığına göre, Wood'un paylaşımının ardından birkaç kadın daha Manson hakkında, cinsel istismar, psikolojik şiddet ve ve sindirme biçimlerini içeren iddialarda bulundu. Manson, geçmişte de yapılan benzer iddiaları reddetti. 

Kaynak: Haber Global TV

Evan Rachel Wood Marilyn Manson magazin haberleri