Acun Ilıcalı'dan Dominik itirafı: Aday olsam seçilirim

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı'dan Dominik itirafı: Aday olsam seçilirim

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor'ın çekimlerinin gerçekleştiği Dominik Cumhuriyeti'yle ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

TV8 kanalında yayınlanan 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler' programı ile gündemde olan Acun Ilıcalı, Can Tanrıyar ile birlikte Uçankuş TV'de Lerzan Mutlu ve Erol Köse'nin sunduğu 'Pişti' programına konuk oldu.

“DOMİNİK’TE BANA BABA DİYORLAR”

Ilıcalı, "Dominik'te bana en çok 'papa' (baba) derler. Gören herkes 'papa' diyor. Adaylığımı koysam seçilirim. Şimdi zengin köyüne geçtik. Eski çekim yaptığımız köyde kralım. Köyün yarısı bizde çalışıyordu zaten. Orada talihsiz olaylar yaşadık, çok sevdiğim bir arkadaşımızı kaybettik. O olaydan sonra orada daha fazla yaşamak istemedim. Dominik'in güneyine gittik. Oraya uzak bir yer, 300 km mesafe var. Şimdiki yer daha çok sosyete, çok zenginler var" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan Dominik itirafı: Aday olsam seçilirim - Resim : 1

“BABAM BENİMLE HEP ÖVÜNÜRDÜ”

Babasıyla yaşadığı bir anıyı da anlatan Acun Ilıcalı, "Babam benimle hep övünürdü. 'Bu Acun farklı. Bir şey olacak ama ne olacak bulamadım' derdi. Babamın çok önemli bir lafı vardır, hiç unutmam. Çok fazla TV seyreden biri değildi. 'Baba çok güzel bir film var seyretsene' dedim. Döndü bana 'filmi sen çevir Acun, bırak filmi' dedi. O gün söylediği benim hayat çizgimmiş sonradan anladım garip bir durum oldu" şeklinde konuştu.

BİR TAKIM DAHA SATIN ALACAK

Şu sıralar açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine gelen Ilıcalı, İngiltere'den bir futbol kulübü satın alabileceğini söyledi ve Fortuna Sittard'ın şu anki form grafiğinden memnun olduğunu vurguladı.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı magazin haberleri Dominik