Ünlü oyuncu koronavirüsle mücadelesini anlattı!

koronavirüs
Ünlü oyuncu koronavirüsle mücadelesini anlattı!

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, tedavi sürecini anlattı.

Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç'la yaşadığı aşkın ardından uzun bir sessizliğe bürünen Yağmur Tanrısevsin, koronavirüs testi pozitif çıktı.

"ORTA ŞİDDETLE ATLATIYORUM"

Evinde karantinada bulunan güzel oyuncu, koronavirüsle mücadelede geçirdiği bir haftayı anlattı. Tanrısevsin, "Komşularımdan bazılarında Covid-19 vardı. Geçen çarşamba akşamı, baş ağrısı ve ateşle kendini gösterince test yaptırdım. Sonuç pozitif... Bugün 7. günüm ve tedavime devam ediyorum. Orta şiddetle atlatıyorum sanırım" açıklamasında bulundu. 

Ünlü oyuncu koronavirüsle mücadelesini anlattı! - Resim : 1

KADINA ŞİDDETİ LANETLEDİ

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Turkcell'in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği gösteri müsabakasına katılmıştı. 

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Tanrısevsin, Samsun'da İbrahim Zarap'ın eşi E.M'yi sokak ortasında darp ettiği görüntüleri sosyal medyada gördüğünü ifade ederek, "Öncelikle o videoyu gördüm ve çok üzücüydü, izleyemedim. Kadınlar Günü'ne yaklaşırken böyle bir olayın olması hepimizin sinirlerini bozdu. Çok üzücü. 2021 yılındayız. Senelerdir olan bir problemimiz. Kadına şiddete bir çözüm bulunmadı. Kadınlar özgür, eşit olmalı. İstedikleri gibi bir hayat yaşayabilmeliler. Gerçekten çok üzücü. Umarım daha güzel, kadınlara daha çok değer verilen günlere geçeceğiz" diye konuşmuştu.

Ünlü oyuncu koronavirüsle mücadelesini anlattı! - Resim : 2

YAĞMUR TANRISEVSİN KİMDİR?

Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin'de dünyaya gelmiştir. Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunudur. Betül Algan Atay, Bahar Kerimoğlu, Meltem Cumbul, Ümit Çırak gibi önemli isimlerden oyunculuk eğitimi aldı.

İlk dizi deneyimini 2011 yılında yayınlanan Adını Feriha Koydum isimli dizide canlandırdığı Ece karakteriyle yaşayan Yağmur Tanrısevsin, “Pis Yedili”, “Güneşi Beklerken”, “Kaçak”, “Bana Baba Dedi” ve “Mayıs Kraliçesi” dizilerinde, “Katran”, “Geniş Aile: Yapıştır” ve “Yok Artık 2” filmlerinde rol aldı.

Son olarak “İki Yalancı” dizisinde “Duygu” karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin, 1.70 metre boyunda, 55 kilo ve Başak burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Yağmur Tanrısevsin koronavirüse yakalanan ünlüler