Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan Poster'de!

Haber Global
Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan Poster'de!

Haber Global’de, 11 Haziran Cumartesi günü saat 17.30’da, Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster”, televizyon dizilerinde, reklam filmlerinde ve birçok sinema filminde rol alan oyuncu ve aynı zamanda kendi markasını kuran kadın girişimci Neslihan Yeldan’ı ağırlayacak.

Bir Demet Tiyatro'da canlandırdığı Füreya karakteriyle tanınan Neslihan Yeldan, çeşitli sinema ve dizi filmlerde aldığı rollerin yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapıyor.

Şimdiye dek birçok tiyatro oyunu, film ve dizide rol alan Yeldan, son oynadığı dizilerden İstanbullu Gelin’de Senem, Sen Çal Kapımı dizisinde Aydan Bolat, 2022’de rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Süreyya karakterini canlandırdı.

17 yaşından beri moda tasarımcısı olmayı hayal ettiğini söyleyen Neslihan Yeldan, kendi markasını kurdu.

Yeldan, yeni projelerini, kurduğu kadın girişimci markasını, kendi hakkında bilinmeyenleri ve merak edilenleri anlatacak.

Ünlü oyuncu Neslihan Yeldan Poster'de! - Resim : 1
Poster, Küratörlüğünü Selen Ansen’in üstlendiği Ahmet Doğu İpek’in iki yıl boyunca farklı mecraları kullanarak ürettiği eserleri bir araya getiren “Başımızda Siyahtan Bir Hale” sergisinin yer aldığı Arter’e gidecek. Sergideki, kum fırtınası, yanardağ patlaması, heyelan ve güneş tutulması gibi doğa olaylarından yola çıkan resimler, çizimler, yerleştirmeler ve video eserler ekrana taşınıyor.

Programda ayrıca Balayeva, Diyetisyen Gözde Çelik’i konuk edecek. Çelik, yazın nasıl formda kalınacağını, neleri yiyip nelerden uzak durulması gerektiğini ve ideal kiloya sahip olmanın sırlarını anlatacak.

Narmin Balayeva’nın sunduğu “Poster” programında, ünlülerin dünyası, moda rüzgarları, kültür - sanata dair son haberler, keşfedilmeyi bekleyen mekanlar, pratik bilgiler ve daha fazlası cumartesi saat 17.30’da Haber Global’de ekrana geliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Haber Global magazin haberleri Neslihan Yeldan Poster Haber Global